Η τοποθέτηση της EuroLeague για το Final-4

Η τοποθέτηση της EuroLeague για το Final-4

Η EuroLeague απάντησε στις φήμες που θέλουν το Final Four της Κολωνίας να αναβάλλεται, εξαιτίας της έξαρσης του κορωνοϊού.

Πολλές αθλητικές εκδηλώσεις έχουν αναβληθεί ή κινδυνεύουν με αναβολή και οριστική ματαίωση, εξαιτίας της ραγδαίας εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Πάνω από 4.000 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους εξαιτίας αυτού του θανατηφόρου ιού και ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας έχει κηρύξει ήδη πανδημία.

Η EuroLeague από τη μεριά της, ένιωσε την ανάγκη να απαντήσει στις φήμες περί αναβολής του Final Four του 2020, που είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί στην Κολωνία το διάστημα 22-24 Μαΐου.

Η θέση της EuroLeague είναι ξεκάθαρη και αναφέρει ότι προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια τροποποίηση όσον αφορά τον σχεδιασμό του Final-4.

Δείτε αναλυτικά τι αναφέρει η EuroLeague για το Final-4:

«Παρακολουθούμε συστηματικά την κατάσταση, συμπεριλαμβανομένων των ανακοινώσεων των κυβερνήσεων και του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας για τον κορωνοϊό. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει καμία τροποποίηση σε ό,τι αφορά στο Final Four της Κολωνίας και τις παράπλευρες εκδηλώσεις της».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ