Ελεύθεροι οι παίκτες της Ζαλγκίρις να κάνουν ό,τι θέλουν

Ελεύθεροι οι παίκτες της Ζαλγκίρις να κάνουν ό,τι θέλουν

Στη Λιθουανία το πρωτάθλημα ολοκληρώθηκε με συνοπτικές διαδικασίες κι η Ζαλγκίρις ενημέρωσε τους παίκτες της ότι είναι προσωρινά ελεύθεροι.

Αλλιώς ονειρεύονταν την κατάκτηση του πρωταθλήματος στη Ζαλγκίρις, αλλά δεν πηγαίνουν πάντα τα πράγματα όπως τα προγραμματίζεις. Στη Λιθουανία αποφάσισαν να ολοκληρώσουν εδώ και τώρα την αγωνιστική σεζόν, ώστε να μην εκτεθούν στον κορωνοϊό, αλλά και να μην έχουν περαιτέρω καθυστερήσεις κι όπως βλέπετε κι από τη σχετική ανάρτηση η ομάδα του Κάουνας χρίστηκε πρωταθλήτρια.

Από τη στιγμή που δεν υπάρχουν εσωτερικές διοργανώσεις και η Ευρωλίγκα θα είναι «κλειστή» μέχρι τις 11 Απριλίου, οι υπεύθυνοι της ομάδας ενημέρωσαν τους ξένους παίκτες πως μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν, ώστε να νιώθουν ασφαλείς. Έχουν τη δυνατότητα είτε να παραμείνουν στο Κάουνας, είτε να επιστρέψουν στην πατρίδα τους, καθώς για περίπου έναν μήνα δεν θα τους χρειαστούν.

Είναι κάτι που σταδιακά συμβαίνει σε όλο και περισσότερες ομάδες στην Ευρώπη, καθώς για το επόμενο διάστημα έχουν παγώσει τα πάντα κι η τάση «μένουμε στο σπίτι» δεν βοηθά στο μπάσκετ. Άλλωστε, ακόμα και τα ιδιωτικά γυμναστήρια έχουν κλείσει, γήπεδα για να γίνουν προπονήσεις δεν υπάρχουν ανοιχτά, δεν ενδείκνυται η συγκέντρωση και η ομαδική άθληση, οπότε δεν έχει λόγο να μείνει κανείς (εν προκειμένω) στο Κάουνας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ