Ο κόουτς του Παναθηναϊκού στο στόχαστρο του Iona

Ο κόουτς του Παναθηναϊκού στο στόχαστρο του Iona

Σύμφωνα με Αμερικανό δημοσιογράφο, αμερικανικό κολέγιο έχει βάλει στο… μάτι τον Ρικ Πιτίνο. Το Iona θέλει να τον επαναπατρίσει.

Αν πιστέψουμε το δημοσίευμα του Άνταμ Ζαγκόρια, το Iona θέλει να κάνει δικό του τον Ρικ Πιτίνο. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού είχε προκαλέσει και μέσα στη σεζόν το ενδιαφέρον του συγκεκριμένου κολεγίου, που τον θέλει για την επόμενη σεζόν. Μόνο που στο NCAA, τουλάχιστον προ κορωνοϊού, οι κινήσεις κι ο σχεδιασμός ολοκληρώνονταν στο τέλος Μαρτίου, αρχές Απριλίου, τώρα με τις νέες συνθήκες θα πάει λίγο πιο πέρα.

Ο Πιτίνο -και δεν περιμένατε εμάς για να το μάθετε- είναι ένας από τους «θρύλους» του κολεγιακού πρωταθλήματος και παρότι πριν από τρία χρόνια το όνομά του… θάμπωσε, δεν έχει χάσει την αίγλη του. Το Iona θέλει να του δώσει τα… κλειδιά, αλλά γι’ αυτό πρέπει να υπάρξει συνδυασμός αποφάσεων, καθώς ο Αμερικανός δεν είναι μόνο προπονητής του Παναθηναϊκού, αλλά κι Ομοσπονδιακός τεχνικός.

Για την ώρα κρατάμε το ενδιαφέρον του κολεγίου κι από εκεί και πέρα μένει να δούμε μια σειρά από πράγματα, αν θα υπάρξει διάθεση από την πλευρά του Παναθηναϊκού για συνέχιση της συνεργασίας, αν θα θελήσει ο ίδιος να επιστρέψει στο NCAA, ακόμα κι αν θα έχει πρόταση από άλλη ομάδα της Ευρωλίγκας. Είναι νωρίς ακόμα…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ