Βατούτιν: «Θα δημιουργηθούν οικονομικές ζημιές»

Βατούτιν: «Θα δημιουργηθούν οικονομικές ζημιές»

Ο ισχυρός άντρας της ΤΣΣΚΑ Μόσχας τόνισε ότι οι ομάδες θα ζημιωθούν πολύ με το κλείσιμο των λιγκών τόσο της Ευρωλίγκας όσο και της VTB.

Ο Αντρέι Βατούτιν μίλησε για όσα μπορεί να συμβούν στο ευρωπαϊκό μπάσκετ, μετά τις απανωτές αναβολές των πρωταθλημάτων στην Ευρώπη. Ο ισχυρός άντρας της ΤΣΣΚΑ σχολίασε στην «sportrbc.ru» την απόφαση να σταματήσει μέχρι νεοτέρας τόσο η Euroleague όσο κι η VTB.

Συγκεκριμένα είπε: «Δεν υπάρχει δεδικασμένο και μιλάμε για κάτι αναγκαστικό. Μέχρι στιγμής έχει ανακοινωθεί μόνο η αναστολή, όχι η ακύρωση της σεζόν. Δεν έχει να κάνει μόνο με εισιτήρια και διαρκείας.

Εάν η σεζόν ολοκληρωθεί πρόωρα ή όπως συμβαίνει τώρα, ανασταλεί, δεν θα μπορέσουμε να εκπληρώσουμε τις υποχρεώσεις μας προς τους χορηγούς όσον αφορά στις διαφημίσεις στους αγώνες και τις τηλεοπτικές μεταδόσεις. Αυτό μπορεί να είναι ένα μεγάλο πρόβλημα και η κάθε περίπτωση θα πρέπει να εξεταστεί ξεχωριστά.

Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε για την εξεύρεση επιλογών για τη μελλοντική στελέχωση της ομάδας μας».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ