Βατούτιν: «Αυτό θα μπορούσε να είναι μεγάλο πρόβλημα…»

Βατούτιν: «Αυτό θα μπορούσε να είναι μεγάλο πρόβλημα…»

Ο πρόεδρος της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Αντρέι Βατούτιν περιέγραψε τι θα συμβεί στις ομάδες εφόσον διακοπούν οριστικά οι διοργανώσεις.

Άπαντες συμφωνούν για την αναβολή κάθε αθλητικής δραστηριότητας, όμως οι παράγοντες έχουν στην άκρη του μυαλού τους την οικονομική ζημιά. Στην παρούσα φάση οι περισσότεροι αποφεύγουν να θίξουν το ζήτημα, αλλά υπάρχουν και εκείνοι οι οποίοι μιλούν ανοιχτά.

Ο Αντρέι Βατούτιν περιέγραψε ξεκάθαρα το πρόβλημα που αφορά όχι μόνο την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, αλλά όλες τις ομάδες. Ο Ρώσος παράγοντας σχολίασε ότι «είναι μια άνευ προηγουμένου κατάσταση που προκαλείται από γεγονότα ανωτέρας βίας. Επί του παρόντος, η σεζόν αναστέλλεται, δεν ακυρώνεται».

 Ο πρόεδρος της ΤΣΣΚΑ επισήμανε ότι η αθέτηση συμφωνιών θα είναι άσχημη για τις ομάδες: «Δεν πρόκειται μόνο για εισιτήρια αγώνα και εισιτήρια διαρκείας. Εάν η περίοδος ολοκληρωθεί εδώ δεν θα μπορέσουμε να εκπληρώσουμε τις δεσμεύσεις μας προς τους χορηγούς όσον αφορά τις διαφημίσεις των μεγάλων αγώνων. Και αυτό θα μπορούσε να είναι ένα μεγάλο πρόβλημα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ