Φοβούνται κρούσμα στη Ναντέζντα των… Ελλήνων

Φοβούνται κρούσμα στη Ναντέζντα των… Ελλήνων

Τζώρτζης Δικαιουλάκος και Πέτρος Πρέκας έζησαν την απόλυτη δικαίωση, αλλά μετά τη νίκη της Ναντέζντα στη Γαλλία, αμφότεροι μπήκαν σε καραντίνα.

Ήταν έτοιμοι να γράψουν άλλοι μια… χρυσή σελίδα στην προσωπική τους ιστορία, αλλά βρέθηκαν από την αποθέωση στην… απόλυτη αγωνία. Ο λόγος για τον Τζώρτζη Δικαιουλάκο και τον άμεσο συνεργάτη του Πέτρο Πρέκα, οι οποίοι δεν πρόλαβαν να χαρούν τη νίκη της Ναντέζντα επί της Λυών μέσα στη Γαλλία, καθώς ακολούθησε η… καραντίνα!

Η Ναντέζντα είναι ρωσική ομάδα, που μετέχει στην Ευρωλίγκα γυναικών. Νίκησε τη Λυών με 80-78 μέσα στη Γαλλία κι έφτασε ένα βήμα πριν τη συμμετοχή στο φάιναλ φορ. Μάλιστα, αυτό ήταν το ένα από τα δύο ματς που έγιναν για τα πλέι οφ, καθώς η BLMA δεν πήγε στο Εκατερίνεμπουργκ στη Ρωσία, ενώ μετά την απόφαση του Υπουργείου Υγείας της Τσεχίας να «παγώσει» κάθε αθλητική δραστηριότητα, αναβλήθηκε η συνάντηση ανάμεσα στη USK Πράγας και τη Σκίο, παρότι οι Ιταλίδες είχαν φτάσει στην Πράγα.

Η Ναντέζντα νίκησε τη Λυών, αλλά με την επιστροφή τοποθετήθηκε όλη η αποστολή σε καραντίνα 14 ημερών, καθώς υποψιάζονται κρούσμα. Καθένας είναι περιρορισμένος στο σπίτι του και περνούν γιατροί, οι οποίοι υποβάλλουν τους προπονητές και τις αθλήτριες σε ελέγχους και τεστ.

Η χαρά, καθώς ήταν με το ένα πόδι στο φάιναλ φορ, κράτησε λίγο, αφενός γιατί η ΦΙΜΠΑ ανέστειλε τους αγώνες (πιθανόν να μην ολοκληρωθεί ποτέ η φετινή γυναικεία Ευρωλίγκα), αφετέρου γιατί πλέον είναι σε καραντίνα στο Όρενμπουργκ. Ήδη η ρωσική ομοσπονδία ανέβαλε όλα τα παιχνίδια της Ναντέζντα και αναμένεται η απόφαση για το αν θα αναστείλει τις αγωνιστικές δραστηριότητες όλου του πρωταθλήματος.

Με την ελπίδα ότι όλα θα πάνε καλά, να σημειώσουμε πως στην εν λόγω αναμέτρηση υπήρξε και τρίτος Έλληνας, καθώς ένας εκ των διαιτητών ήταν ο Νίκος Σώμος…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ