Το χαμένο tweet του Ντιλέινι για τον Παναθηναϊκό

Το χαμένο tweet του Ντιλέινι για τον Παναθηναϊκό

Ο Μάλκομ Ντιλέινι δέχτηκε καταιγισμό μηνυμάτων από οπαδούς του Παναθηναϊκού και ανεβοκατέβασε μία ανάρτηση του.

Ο Μάλκομ Ντιλέινι προκάλεσε αντιδράσεις την Κυριακή με τον ισχυρισμό του στο Twitter ότι ο Παναθηναϊκός δεν πληρώνει στην ώρα του. Ο Αμερικανός γκαρντ δέχτηκε καταιγισμό μηνυμάτων από φίλους του Τριφυλλιού, οι οποίοι τον προκάλεσαν να αποδείξει τα λεγόμενα του.

Ο Ντιλέινι δεν περίμενε τόσο μεγάλο αντίκτυπο και τοποθετήθηκε για το ζήτημα σε διαδικτυακή συζήτηση με οπαδό. Ο Ντιλέινι εξήγησε ότι απλώς απάντησε σε ένα Tweet και δεν έχει κανένα μίσος για τον Παναθηναϊκό:

«ΔΕΝ ΜΙΣΩ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ, ή οτιδήποτε έχει να κάνει με το κλαμπ. Δεν μιλάω γι’ αυτούς, δεν αναφέρομαι σε αυτούς, εκτός αν εσείς οι οπαδοί του Παναθηναϊκού σχολιάζετε τις αναφορές μου. Σταματήστε να με ρωτάτε, έχω δείξει σεβασμό στους οπαδούς, έχω φίλους στην ομάδα. ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ. Τελευταία φορά που μιλάω γι΄αυτό».

Μετά από λίγο, ο Ντιλέινι «κατέβασε» την ανάρτηση του και σε νέα ερώτηση που δέχτηκε, υποστήριξε ότι ήταν άμεσο μήνυμα στο Twitter και δεν ήθελε να το αναρτήσει. Ωστόσο, επανέλαβε ότι δεν θα επανέρθει επί του θέματος και ζήτησε να σταματήσουν να τον ενοχλούν…

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ