Ένα δείπνο με παίκτες της Λοκομοτίβ έθεσε σε καραντίνα τον Τζέιμς

Ένα δείπνο με παίκτες της Λοκομοτίβ έθεσε σε καραντίνα τον Τζέιμς

Ο Αντρέι Βατούτιν ανακοίνωσε πως ο Μάικ Τζέιμς θα είναι για 14 μέρες σε καραντίνα, καθώς εκτέθηκε σε περιβάλλον με κορωνοϊό.

«Ο Μάικ είναι αυτή τη στιγμή σε απομόνωση. Θα περιμένουμε τα αποτελέσματα του τεστ από το Κράσνονταρ. Το ιατρικό μας τιμ τον παρακολουθεί στενά. Σήμερα δεν προπονήθηκε με την υπόλοιπη ομάδα και του ευχόμαστε τα καλύτερα». Ο Μάικ Τζέιμς είναι σε καραντίνα 14 ημερών κι αυτό το ανακοίνωσε ο πρόεδρος της ΤΣΣΚΑ Μόσχας στην επίσημη σελίδα του συλλόγου.

Ο Αμερικανός παίκτης έφαγε παρέα με αθλητές της Λοκομοτίβ, δίχως να γνωρίζει ότι ο ασίσταντ κόουτς της ομάδας είχε βγει θετικός στο αντίστοιχο τεστ για κορωνοϊό, στο οποίο υποβλήθηκε. Κι όπως σημείωσε ο κ. Βατούτιν «ήταν κακή στιγμή». Αναγκαστικά λειτούργησε το πρωτόκολλο, που θέλει τον ερχόμενο σε επαφή με άνθρωπο που έχει βρεθεί θετικός, να απομονώνεται.

Ο Τζέιμς είναι υπό συνεχή ιατρική παρακολούθηση, κάνει ήδη όλες τις απαραίτητες εξετάσεις και για την ώρα δεν είναι γνωστό αν κι αυτός έχει προσβληθεί, ή αν για προληπτικούς λόγους θα μείνει δύο εβδομάδες στο σπίτι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ