Το «αντίο» του Ρικ Πιτίνο στον Παναθηναϊκό (pic)

Το «αντίο» του Ρικ Πιτίνο στον Παναθηναϊκό (pic)

Ο Αμερικανός Hall Of Famer ευχαρίστησε τους Πράσινους για όσα έζησε μαζί τους όσο καιρό βρέθηκε στον πάγκο τους.

Ο Ρικ Πιτίνο πήρε την μεγάλη απόφαση και συμφώνησε με το κολλέγιο του Αϊόνα, επιστρέφοντας στο κολεγιακό πρωτάθλημα, στο οποίο και δημιούργησε τον τεράστιο μπασκετικό του μύθο.

Ο Αμερικανός τεχνικός, αν και είχε συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό, το οποίο θα μπορούσε από την μεριά του να ανανεώσει το καλοκαίρι του 2020, όπως όλα δείχνουν από τώρα θα αποτελέσει παρελθόν από το Τριφύλλι.

Ο Hall Of Famer 67χρονος προπονητής λοιπόν, με ένα μήνυμά του στο twitter ουσιαστικά αποχαιρέτησε τους Πράσινους, ευχαριστώντας για τις στιγμές που έζησε στην χώρα μας.

Συγκεκριμένα έγραψε: «Ευχαριστώ τον ιδιοκτήτη του Παναθηναϊκού, το υπόλοιπο σταφ, αλλά και τους παίκτες. Δεν γίνεται να αγαπήσω περισσότερο άλλη επαγγελματική ομάδα ή κάποια άλλη χώρα. Σας ευχαριστώ πολύ! Είστε οι καλύτεροι!».

Πλέον αξίζει να δούμε ποιες θα είναι οι κινήσεις των Πρασίνων στο θέμα του προπονητή. Όποια και αν είναι η συνέχεια της σεζόν, καθώς η Ευρωλίγκα υποστηρίζει ότι θα γίνει κανονικά η υπόλοιπη σεζόν, άρα θα χρειαστεί κόουτς που θα τον διαδεχθεί και θα πρέπει να τον διατηρήσει σε τροχιά πλέι οφ. Ο Παναθηναϊκός είναι στην έκτη θέση και αυτό σημαίνει ότι έχει τεράστιες πιθανότητες, εάν έχουμε δράση, να είναι στις οχτώ ομάδες που θα παλέψουν για ένα εισιτήριο στο Final 4 της Κολωνίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ