«Το πλάνο μας είναι να διεξαχθεί κανονικά το Final 4 στην Κολωνία»

«Το πλάνο μας είναι να διεξαχθεί κανονικά το Final 4 στην Κολωνία»

Ο Έντουαρντ Σκοτ, Chief Operating Officer της Ευρωλίγκας,υποστήριξε ότι στην διοργάνωση πιστεύουν πως παρά τον κορωνοϊό, θα γίνει κανονικά η τελική φάση στην Γερμανία.

Η Ευρωλίγκα και εννοείται το Final Four της Κολωνίας είναι στον αέρα με τον Έντουαρντ Σκοτ πάντως να είναι αισιόδοξος για την πραγματοποίησή του. Ο Chief Operating Officer της διοργάνωσης μίλησε στο σερβικό «Sportklub.rs» και τόνισε ότι στην διοργανώτρια αρχή πιστεύουν ότι θα γίνει κανονικά η τελική φάση στην Γερμανία.

Συγκεκριμένα είπε: «Αντιμετωπίζουμε μία πολύ ρευστή κατάσταση. Νέες πληροφορίες και δεδομένα έρχονται κάθε μέρα και πλέον ακόμα και κάθε ώρα. Οι αποφάσεις που έχουν παρθεί για τις αποφάσεις μας είναι βασισμένες σε αυτό. Το πλάνο μας αυτή τη στιγμή είναι διεξαχθεί κανονικά το Final Four στην Κολωνία στην προγραμματισμένη ημερομηνία. Ωστόσο, αν παραστεί ανάγκη, θα ανοίξουμε και πάλι το θέμα σε συνάρτηση με την εξέλιξη του κορωνοϊού στην Ευρώπη. Αυτή τη στιγμή δεν σκεφτόμαστε την ακύρωση των διοργανώσεων. Ο στόχος μας είναι να βγάλουμε πρωταθλητή στο EuroCup και στη EuroLeague, με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο, ή με οποιοδήποτε τρόπο. Παράλληλα, η πολιτική μας δεν προβλέπει τροποποιήσεις στις υπάρχουσες μορφές των διοργανώσεων. Επομένως, ανάλογα την κατάσταση, θα καθίσουμε κάτω μαζί με τους συλλόγους και θα αποφασίσουμε τι θα γίνει ακριβώς και πότε θα ολοκληρωθεί η σεζόν».

Τέλος, ο Έντουαρντ Σκοτ σχολίασε την επόμενη σεζόν και αναφορικά με την παρουσία δύο ομάδων από την Αδριατική Λίγκα, υποστήριξε πως: «Η Ευρωλίγκα της επόμενης σεζόν, προβλέπει τρεις ετήσιες wild cards, η μία εκ των οποίων θα δοθεί στον πρωταθλητή της Αδριατικής. Αν αυτή δεν είναι η Παρτιζάν και η Παρτιζάν είτε κατακτήσει το EuroCup είτε είναι φιναλίστ και κατά συνέπεια πάρει μέρος αυτομάτως στην επόμενη διοργάνωση, υπάρχει η πιθανότητα να βρεθούν δύο ομάδες της Αδριατικής λίγκας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ