Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Finito la musica στο κίνημα της παύλας. Άργησαν, αλλά το κατάλαβαν...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ολυμπιακός: Εφυγαν Ελις, Ρούμπιτ, Πολ, ακολουθεί ο Ρότσεστι

Ο Ολυμπιακός έδωσε άδεια στους παίκτες του να αναχωρήσουν για την πατρίδα τους, έως ότου επανέλθει η Ευρωλίγκα στην κανονικότητα.

Ολυμπιακός: Εφυγαν Ελις, Ρούμπιτ, Πολ, ακολουθεί ο Ρότσεστι | to10.gr

Ο Ολυμπιακός έχει ανακοινώσει εδώ και αρκετές ημέρες πως δίνει άδεια στους αθλητές του να αναχωρήσουν για τις πατρίδες τους, εφόσον το επιθυμούν. Μια κίνηση που δημοσιοποιήθηκε και από την ίδια στην Ευρωλίγκα, λαμβάνοντας συγχαρητήρια από όλους τους ανθρώπους του μπάσκετ. Μια κίνηση που έγινε… σημαία από τους αθλητές μπάσκετ στην Τουρκία, ως ένα μέτρο που έπρεπε να λάβουν και οι ομάδες του τουρκικού πρωταθλήματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σήμερα Πέμπτη (19/03), λοιπόν, έγινε γνωστό ότι αναχώρησαν για την πατρίδα τους, τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής οι Οκτάβιους Ελις, Ογκουστιν Ρούμπιτ και Μπράντον Πολ, οι οποίοι αποφάσισαν να κάνουν χρήση της άδειάς τους και να βρεθούν κοντά στα συγκενικά τους πρόσωπα. Επίσης, θα ακολουθήσει ο Τέιλορ Ρότσεστι, ο οποίος έχει προγραμματίσει να αναχωρήσει στις 21/03.

Ο Ολυμπιακός έχει δώσει ειδικά προγράμματα σε όλους τους παίκτες του και οι άνθρωποι της ΚΑΕ βρίσκονται σε συνεχή επαφή μαζί τους, για ό,τι χρειαστούν. Αλλά και για να τους ενημερώνουν εάν προκύψει κατι νεότερο.