Ολυμπιακός: Όταν το ΣΕΦ έγινε… Καραϊσκάκη (vid&pics)

Ολυμπιακός: Όταν το ΣΕΦ έγινε… Καραϊσκάκη (vid&pics)

Οι Ερυθρόλευκοι θυμήθηκαν την στιγμή που ο Κώστας Παπανικολάου και ο Σάσα Βεζένκοφ έπαιξαν ποδόσφαιρο στο ΣΕΦ, λίγο πριν την κόντρα με την Βαλένθια στην Ισπανία.

Ο Ολυμπιακός γύρισε λίγο τον χρόνο πίσω, όταν ακόμα υπήρχαν αθλητικές δραστηριότητες και οι παίκτες είχαν στο μυαλό τους μονάχα το μπάσκετ.
Λίγο πριν το παιχνίδι με την Βαλένθια, ο Κώστας Παπανικολάου και ο Σάσα Βεζένκοφ είχαν κληθεί να δείξουν τις… ποδοσφαιρικές τους ικανότητες.
Έκαναν λοιπόν το ΣΕΦ… Καραϊσκάκη, έστησαν τέρμα κοντά στην μπασκέτα, εκτέλεσαν πέναλτι και εκμεταλλεύθηκαν ακόμα και το VAR για την διαλεύκανση μίας αμφισβητούμενης φάσης.

Η σχετική ενημέρωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός:

Μερικές εβδομάδες πίσω, λίγο πριν το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Βαλένθια στην Ισπανία, ο Κώστας Παπανικολάου και ο Σάσα Βεζένκοφ κλήθηκαν να δείξουν τις ικανότητες τους στο ποδόσφαιρο και για τις ανάγκες του βίντεο το παρκέ του ΣΕΦ μετατράπηκε σε… Καραϊσκάκη.

Η Bwin ώς μεγάλος χορηγός του μπασκετικού Ολυμπιακού και της ποδοσφαιρικής Βαλένθια είχε την ιδέα να δείξουν οι «ερυθρόλευκοι» μπασκετμπολίστες τις ικανότητες τους με την ασπρόμαυρη μπάλα και οι ποδοσφαιριστές της ισπανικής ομάδας τις ικανότητες τους με την πορτοκαλί.

Το βίντεο που ακολουθεί το έχετε ήδη απολαύσει και το βρίσκετε στο επίσημο κανάλι του Ολυμπιακού στο YouTube.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ