Ζαλγκίρις: Έδωσε άδεια στους ξένους της να επιστρέψουν στις χώρες τους

Ζαλγκίρις: Έδωσε άδεια στους ξένους της να επιστρέψουν στις χώρες τους

Οι Λιθουανοί αποφάσισαν να αφήσουν τους παίκτες τους να ταξιδέψουν στην πατρίδα τους καθώς δεν υπάρχει αγωνιστική δράση.

Η Ζαλγκίρις Κάουνας αποφάσισε να δώσει άδεια επ’ αορίστον στους ξένους της, ειδικά μετά την επισήμανση του υπουργείου Εξωτερικών τις ΗΠΑ που τόνισε πως οι Αμερικανοί που δεν επιστρέψουν άμεσα, θα πρέπει να είναι έτοιμοι να παραμείνουν στο εξωτερικό για άγνωστο χρονικό διάστημα.

Έτσι οι Λιθουανοί άφησαν τους ΛεΝτέι, Ουόλκαπ, Ρίβερς, Ουόλκαπ και Γκέμπεν να ταξιδέψουν στις ΗΠΑ και τον Λαντέιλ στην Αυστραλία, ειδικά από την στιγμή που έχουν ήδη στεφθεί πρωταθλητές στην χώρα τους, ενώ η Ευρωλίγκα έχει τονίσει ότι θα είναι κλειστή τουλάχιστον μέχρι τις 11 Απριλίου.

Η ανακοίνωση της Ζαλγκίρις:
«Καθώς το Υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ ανακοίνωσε τις συστάσεις για τους Αμερικανούς την Πέμπτη, οι ξένοι που παίζουν στην Ζαλγκίρις αντέδρασαν στις ειδήσεις.

Όλοι οι Αμερικανοί συνιστάται να επιστρέψουν στην πατρίδα τους, ως εκ τούτου οι Τόμας Ουόλκαπ, Ζακ Λεντέι, Κέι Σι Ρίβερς και Ζακ Λεντέι θα εγκαταλείψουν την Λιθουανία για τις ΗΠΑ.

Ο Ζακ Λαντέιλ άδραξε την ευκαιρία να επιστρέψει στην Αυστραλία άμεσα και ο Μαρτίνας Γκέμπεν αποφάσισε να φύγει για τις ΗΠΑ, όπου και ζει η γυναίκα του».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ