Μίτσοφ: «Στην Ιταλία δεν το πήραν από την αρχή σοβαρά»

Μίτσοφ: «Στην Ιταλία δεν το πήραν από την αρχή σοβαρά»

Ο Σέρβος φόργουορντ της Αρμάνι Μιλάνο μίλησε σε Μέσο της πατρίδας του για τον κορωνοϊό και τον τρόπο που αντιμετωπίστηκε στην Ιταλία.

Ο Βλάντιμιρ Μίτσοφ, μετά την 14ήμερη καραντίνα των παικτών της Αρμάνι Μιλάνο, κατάφερε να επιτρέψει στην πατρίδα μέχρι νεοτέρας λόγω του κορωνοϊού που έχει… κατασπαράξει την Ιταλία.

Ο Σέρβος φόργουορντ των Μιλανέζων, με δηλώσεις του στο B92, μίλησε για την κατάσταση που επικρατεί στην γειτονική χώρα και τα λάθη που έγιναν εκεί, με αποτέλεσμα τους χιλιάδες νεκρούς!

«Δεν υπήρξε απαγόρευση κυκλοφορίας. Δεν πήραν την κατάσταση στα σοβαρά στην αρχή. Ήταν η Εβδομάδα Μόδας, κι όλη η πόλη ήταν γεμάτη. Οι καφετέριες, οι πλατείες, παντού υπήρχαν τουρίστες που κόλλησαν τον ιό, κι εν συνεχεία τον διέσπειραν σε όλο τον πλανήτη», υποστήριξε ο Μίτσοφ και στην συνέχεια πρόσθεσε:

«Οι παίκτες είναι φυσιολογικό να τρελαίνονται στο σπίτι, επιτρέπεται να περπατάς απλά σε περιοχές, που δεν υπάρχει κόσμος. Τώρα, βλέπω ότι ίσως απαγορεύσουν κι αυτό. Είναι πολύ άσχημη η κατάσταση. Όλοι κλαίνε στην Ιταλία, για την εξάπλωση του ιού, οι νεκροί αυξάνονται ραγδαία μέρα με τη μέρα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ