Αταμάν : «Τα τρίποντα έκαναν τη διαφορά»

Αταμάν : «Τα τρίποντα έκαναν τη διαφορά»

Ο Εργκίν Αταμάν στάθηκε στην ευστοχία των παικτών του Παναθηναϊκού πίσω από τα 6.75, ενώ προανήγγειλε την αποχώρηση του Τζος Άνταμς από την Εφές.

Ο Εργκίν Αταμάν δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα στο ΟΑΚΑ: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς, δίχως χωρίς τον βασικό επιθετικό μας παίκτη τον Έρικ ΜακΚόλουμ.
Ειδικά στην εκκίνηση των δύο πρώτων δεκαλέπτων κάναμε πολλά λάθη, δώσαμε στον Παναθηναϊκό την ευκαιρία να πετύχει εύκολους πόντους στον αιφνιδιασμό. Με μία – δύο πάσες, στο ανοιχτό γήπεδο. Η διαφορά των έντεκα πόντων με την οποία χάναμε στο τέλος της α’ περιόδου είναι όλη η ιστορία του αγώνα. Κυριαρχήσαμε στα ριμπάουντ, ήμασταν καλύτεροι στη ρακέτα, αλλά σε γενικές γραμμές ο Παναθηναϊκός ήταν πολύ καλός στην περιφέρεια, ειδικά ο Καλάθης και ο Παππάς που είχαν 7/9 τρίποντα.
Τα 14/26 τρίποντα που είχε ο Παναθηναϊκός ήταν αυτά που έκαναν τη διαφορά, μαζί φυσικά με τα λάθη μας».
Για το αν η ομάδα του θα συνεχίσει να κυνηγά την είσοδο στην οκτάδα, απάντησε πως «Τίποτα δεν έχει τελειώσει, θα παλεύουμε μέχρι να μην έχουμε πια μαθηματικές ελπίδες να μπούμε στην οκτάδα.
Δυστυχώς, όταν ανέλαβα την ομάδα αυτή ήταν στην τελευταία θέση της κατάταξης. Θα συνεχίσουμε να παλεύουμε, όσο έχουμε τη δυνατότητα να διεκδικούμε κάτι για τα πλεϊ όφ. Ήταν το τελευταίο παιχνίδι του Τζος Άνταμς και του Ρίκι Λίντο μαζί μας. Έχουμε έναν νέο πόιντ γκαρντ, τον Τόνι Ντάγκλας. Αύριο θα υπογράψουν σε άλλη ομάδα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ