Μίτσιτς: «Οι Αμερικανοί της Εφές είχαν πανικοβληθεί με τον κορωνοϊό»

Μίτσιτς: «Οι Αμερικανοί της Εφές είχαν πανικοβληθεί με τον κορωνοϊό»

Ο Βασίλιε Μίτσιτς μίλησε για όσα συμβαίνουν στην Τουρκία με τον κορωνοϊό, για το αν θα επιστρέψει στη Σερβία, αλλά και τον... τρόμο των Αμερικανών της Εφές

Ο Βασίλιε Μίτσιτς παραχώρησε συνέντευξη σε μέσο της Σερβίας για το πως αντιμετωπίζουν τον κορωνοϊό στην Τουρκία, αλλά και το πως το βίωσε αυτός και οι συμπαίκτες του στην Εφές.

Ο γκαρντ της τούρκικης ομάδας παραμένει στην Κωνσταντινούπολη και δεν σκοπεύει να επιστρέψει στη Σερβία, ενώ δήλωσε πως οι Αμερικανοί παίκτες είχαν πανικοβληθεί αρκετά.

«Είμαστε όλοι ελεύθεροι μέχρι την Κυριακή (22/3) και μετά θα δούμε τι θα μας πουν. Λάβαμε ένα μήνυμα να μην πάμε πουθενά και θα το σεβαστώ αυτό. Δεν θα είναι πρόβλημα για μένα. Θα ξεκουραστώ και θα γυμναστώ στο σπίτι», δήλωσε αρχικά ο Βασίλιε Μίτσιτς στη «Zurnal» και στη συνέχεια ερωτήθηκε για τα ματς κεκλεισμένων των θυρών:

«Υπήρχε ρίσκο, αλλά δεν είχε εξαπλωθεί τόσο πολύ ο ιός. Όμως, εάν συνεχίζαμε τότε ο κίνδυνος θα ήταν μεγαλύτερος. Οι Αμερικανοί είχαν φοβηθεί περισσότερο απ’ όλους. Γενικά είχαν πανικοβληθεί. Από την άλλη, εγώ ήμουν εντάξει. Προσπαθώ να μένω ήρεμος και να μην σκέφτομαι την όλη κατάσταση. Σίγουρα ο κόσμος θα αναθεωρήσει πως ευτυχία είναι τα χρήματα, η δόξα και κάθε υλικό. Ωστόσο, όπως λέω πάντα, όλοι είμαστε το ίδιο. Ελπίζω, όλο αυτό να κάνει τον κόσμο να σκέφτεται διαφορετικά».

Για την κατάσταση στην Τουρκία: «Αν και στην Ευρώπη υπήρχε μεγάλη έξαρση του ιού, εδώ έλεγαν ότι όλα ήταν υπό έλεγχο. Υπήρξαν πολλά περισσότερα κρούσματα τις τελευταίες ημέρες, αλλά είναι καλύτερα από άλλες χώρες. Κάνουν καλά τεστ εδώ και τα αποτελέσματα βγαίνουν πιο γρήγορα. Το κράτος έχει πάρει πολλά μέτρα, αλλά πλέον και ο υπόλοιπος κόσμος έχει καταλάβει τη σοβαρότητα της κατάστασης. Πριν από τρεις ημέρες όλα λειτουργούσαν κανονικά και ξαφνικά όλα έκλεισαν. Το 98% των μαγαζιών έχει κλείσει. Ο ιδιοκτήτης της ομάδας μας έχει μία μεγάλη αλυσίδα εστιατορίων και παίρνουμε από εκεί φαγητό. Επίσης έχει και δικό του νοσοκομείο, όπου ελπίζω να μην χρειαστεί».

Για το αν θα επιστρέψει στη Σερβία: «Ο πατέρας και η αδερφή μου είναι στο Κοπαόνικ και σίγουρα θα μείνουν εκεί μέχρι να τελειώσει όλο αυτό. Οι πτήσεις έχουν ακυρωθεί, οπότε δεν θα πάω πουθενά. Έχω τα πάντα και μένω κοντά στη θάλασσα. Σίγουρα δεν θα επιστρέψω».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ