Τουρκικά ΜΜΕ: «Φενέρ, Μπαρτσελόνα και Παναθηναϊκός για Γιασικεβίτσιους»

Τουρκικά ΜΜΕ: «Φενέρ, Μπαρτσελόνα και Παναθηναϊκός για Γιασικεβίτσιους»

Συνέχεια στο σέρβικο δημοσίευμα για Ομπράντοβιτς και Σάρας δίνουν οι Τούρκοι, οι οποίοι αναφέρονται και σε ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Λιθουανό.

Τα δημοσιεύματα και οι φήμες γύρω από την επόμενη μέρα στην Ευρωλίγκα αναφορικά με τους πάγκους μεγάλων ομάδων συνεχίζονται και σε αυτά εμπλέκεται και ο Παναθηναϊκός, ο οποίος μετά την αποχώρηση Πιτίνο έχει μείνει χωρίς προπονητή.

Μετά, λοιπόν, τα σερβικά δημοσιεύματα που αποκαλύπτουν την άρνηση του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στις δύο προτάσεις της Φενέρ για ανανέωση, στα οποία αναφέρεται το όνομα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους ως επικρατέστερο να τον αντικαταστήσει, ήρθαν τα τούρκικα ΜΜΕ να δώσουν νεά διάσταση στο θέμα και να μπλέξουν στα σενάρια και τον Παναθηναϊκό, όπως και την Μπαρτσελόνα, για την επόμενη μέρα του Σάρας.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το «ajansspor.com», είναι στην κορυφή της λίστας της Φενέρ, αλλά ταυτόχρονα έχει δεχτεί κρούση τόσο από τον Παναθηναϊκό και την Μπαρτσελόνα. Χωρίς, πάντως, να υπάρχουν περισσότερες λεπτομέρειες για το συγκεκριμένο ζήτημα.

Είναι αλήθεια, πάντως, πως αν ο Γιασικεβίτσιους αποφασίσει να αποχωρήσει από τη Ζαλγκίρις, ο Παναθηναϊκός θα ενδιαφερθεί για να τον φέρει στην Ελλάδα.

Όσο για την Μπαρτσελόνα, ήταν ο σύλλογος που πλησίασε πιο κοντά από κάθε άλλο στον Λιθουανό τα προηγούμενα χρόνια, πριν εκείνος αποφασίσει να παραμείνει στο Κάουνας.

Στη Βαρκελώνη έχουν σε πολύ μεγάλη εκτίμηση τις προπονητικές ικανότητες του Σάρας, τον θεωρούν το next big thing σε ολόκληρη την Ευρώπη και είναι δεδομένο πως θα δώσουν μεγάλη… μάχη για να τον αποκτήσουν, αν ο πρώην γκαρντ μείνει ελεύθερος το καλοκαίρι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ