Επέστρεψαν στις προπονήσεις οι παίκτες της Χίμκι!

Επέστρεψαν στις προπονήσεις οι παίκτες της Χίμκι!

Η Χίμκι επέστρεψε σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης παρά το γεγονός ότι ο κορωνοϊός πλήττει όλη την Ευρώπη, με σκοπό να είναι πανέτοιμη για την έναρξη της Euroleague.

Οι παίκτες της Χίμκι επέστρεψαν στις προπονήσεις εν μέσω κορωνοϊού έπειτα από απόφαση της διοίκησης, με στόχο η ομάδα να είναι έτοιμη στις 10 Απριλίου.

«Έχουμε φτιάξει ένα πρόγραμμα προπονήσεων με βάση τις ημερομηνίες που έχουν δώσει η Euroleague και η VTB. Οι παίκτες μας έχουν ξεκινήσει προπονήσεις. Θέλουμε να σιγουρευτούμε ότι από τις 10 Απριλίου όλοι θα είναι σε τέτοια κατάσταση ώστε να συνεχίσουν τη σεζόν», δήλωσε ο τζένεραλ μάνατζερ της ομάδας, Πάβελ Αστάκχοβ, εξηγώντας την απόφαση της ομάδας του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ΤΣΣΚΑ δεν έχει σταματήσει προπονήσεις, δείχνοντας μάλιστα πριν μερικές ημέρες μέσω live streaming το οικογενειακό διπλό της ομάδας.

Παράλληλα, πρόσφατα η Βίρτους Μπολόνια ανακοίνωσε ότι επιστρέφει στις προπονήσεις, αν και οι Ιταλοί ξεκαθάρισαν ότι δεν θα υπάρχουν ποτέ περισσότεροι από δύο παίκτες στο γήπεδο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ