Ο Μάικ Τζέιμς είπε αυτό που σκέφτονται όλοι τούτες τις μέρες

Ο Μάικ Τζέιμς είπε αυτό που σκέφτονται όλοι τούτες τις μέρες

Ο Αμερικανός περιφερειακός της ΤΣΣΚΑ Μόσχας έστειλε το δικό του μήνυμα, είπε μια μεγάλη αλήθεια, ενδεχομένως και με δόση αυτοκριτικής.

Είναι στιγμές που η πολύ κοινωνικότητα βλάπτει, είναι στιγμές ευθύνης κι είναι στιγμές που ο καθένας έχει κάτι να πει, καθοδηγούμενος από τον φόβο. Ο Μάικ Τζέιμς είπε αυτό που αρκετοί έχουν σκεφτεί. «Αν όλοι σε όλο τον κόσμο έμεναν σπίτια τους για έναν μήνα, θα είχε τελειώσει. Όμως από τη στιγμή που αυτό δεν πρόκειται να συμβεί, θα πρέπει να προσδεθούμε για μεγάλο ταξίδι».

Θα μπορούσε να είναι και στοιχείο αυτοκριτικής, καθώς ο ίδιος εκτέθηκε στον κορωνοϊό, όπως είχε αποκαλύψει ο «ισχυρός άνδρας» της ΤΣΣΚΑ, Αντρέι Βατούτιν. Ο Τζέιμς, ο οποίος υποχρεώθηκε σε καραντίνα, δεν έχει περισσότερο χρόνο από τους υπόλοιπους για να το… φιλοσοφήσει, αλλά ήρθε πιο κοντά στη… φωτιά, πιο κοντά στο πρόβλημα.

Όπως και να ‘χει, το #Μένουμε_Σπίτι είναι υποχρέωση, αν θέλουμε να σταματήσουμε την ανατροφοδότηση του ιού και να αποφύγουμε την κατάρρευση του συστήματος υγείας. Κι αυτό δεν χρειάζεται να είσαστε μετρ του τριπόντου, ούτε να έχετε τελειώσει την ιατρική σχολή του πανεπιστημίου για να το αντιληφθείτε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ