Ξέσπασμα Μάικ Τζέιμς: «Η χρονιά τελείωσε, η υγεία είναι πάνω από τα χρήματα»

Ξέσπασμα Μάικ Τζέιμς: «Η χρονιά τελείωσε, η υγεία είναι πάνω από τα χρήματα»

Ο Αμερικανός γκαρντ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας έδειξε την δυσαρέσκειά του προς την Ευρωλίγκα και την VTB που περιμένουν πως θα ολοκληρωθεί η σεζόν, την ώρα που αναβλήθηκαν κανονικά οι Ολυμπιακοί Αγώνες.

Είναι σύνηθες φαινόμενο ο Μάικ Τζέιμς να… ξεσπάει μέσω του twitter. Όμως αυτήν την φορά του έδωσε και κατάλαβε. Ο γκαρντ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, στάθηκε στην απόφαση της ΔΟΕ να αναβληθούν οι Ολυμπιακοί Αγώνες και απόρησε σχετικά με την απόφαση της Ευρωλίγκας και την VTB να επιμένουν πως θα ολοκληρωθεί κανονικά η χρονιά.

Ο Τζέιμς τόνισε: «Ακυρώνουν τους Ολυμπιακούς Αγώνες αλλά η Ευρωλίγκα και η VTB πρέπει να τελειώσει. Αυτό είναι αστείο.

Πως περιμένουν να παίξουμε στην Ευρωλίγκα εάν δεν μπορείς να μπει κανείς στην Ρωσία, εάν δεν είναι Ρώσος μέχρι τουλάχιστον την 1η Μάη; Περιμένουμε την 11η Απριλίου μήπως υπάρχει εξέλιξη αλλά δεν πρόκειται.

Όλοι πρέπει να σταματήσουν να είναι μη ρεαλιστές και να ξυπνήσουν. Η χρονιά τελείωσε. Σταματήστε να μας… ωθείτε σε κάτι που δεν υπάρχει. Κάποια στιγμή οι άνθρωποι πρέπει να βάλουν την υγεία πάνω από τα χρήματα!».

Στην συνέχεια ένας από τους ακόλουθούς του τον ρώτησε τι θα γίνει με την πληρωμή του, με τον ίδιο να τονίζει ότι είναι κάτι που δεν τον απασχολεί πλέον.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ