Δωρεά ενός εκατομμυρίου ευρώ από τους αδερφούς Αγγελόπουλους

Δωρεά ενός εκατομμυρίου ευρώ από τους αδερφούς Αγγελόπουλους

Οι ισχυροί άντρες της ΚΑΕ Ολυμπιακός προχωρούν άμεσα σε δωρεά 1 εκατ. ευρώ για την κάλυψη δαπανών εξοπλισμού των Μονάδων Εντατικής Θεραπείας (Μ.Ε.Θ.).

Οι μέρες που ζούμε είναι δύσκολες και σε τέτοιες δυσκολίες φαίνεται το πόσο άνθρωποι είμαστε και το πόσο κοντά στους συνανθρώπους μας μπορούμε να βρισκόμαστε.

Με κάθε τρόπο. Στην περίπτωσή τους οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος πραγματοποίησαν μία εξαιρετική κίνηση.

Οι ισχυροί άντρες της ΚΑΕ Ολυμπιακός προχώρησαν στη δωρεά ποσού ύψους 1 εκατ. ευρώ για την κάλυψη δαπανών εξοπλισμού των Μονάδων Εντατικής Θεραπείας (Μ.Ε.Θ.)!

Μάλιστα το εν λόγω ποσό θα κατατεθεί άμεσα μέσω της Εταιρείας Κοινωνικής Προσφοράς της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ.

Μετά από γραπτή τους ανακοίνωση, ο Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος τόνισαν ότι: «Προκειμένου να στηρίξουμε έμπρακτα το Εθνικό Σύστημα Υγείας της χώρας, καθώς και το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης στην πρωτοφανή κρίση που αντιμετωπίζουμε, αποφασίσαμε να προβούμε στη δωρεά ποσού 1.000.000 Ευρώ για την κάλυψη δαπανών εξοπλισμού των Μονάδων Εντατικής Θεραπείας (Μ.Ε.Θ.).

Το παραπάνω ποσό θα κατατεθεί άμεσα και θα διατεθεί μέσω της Εταιρείας Κοινωνικής Προσφοράς της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ.

Θεωρούμε ότι η συμβολή όλων μας είναι αναγκαία σήμερα περισσότερο από ποτέ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ