Ντούμπλιεβιτς: «Να κλείσω την καριέρα μου στη Βαλένθια»

Ντούμπλιεβιτς: «Να κλείσω την καριέρα μου στη Βαλένθια»

Ο Μπόγιαν Ντούμπλιεβιτς μίλησε για την υπογραφή του νέου του συμβολαίου με τη Βαλένθια και τόνισε ότι θέλει να ολοκληρώσει την καριέρα του στις νυχτερίδες.

Πολύ χαρούμενος με το νέο συμβόλαιο που υπέγραψε και θα τον κρατήσει στη Βαλένθια τουλάχιστον μέχρι το 2023, δήλωσε ο Μπόγιαν Ντούμπλιεβιτς.

Μάλιστα, ο Μαυροβούνιος σέντερ τόνισε πως οι «νυχτερίδες» είναι το σπίτι του και πως θα ήθελε να ολοκληρώσει την καριέρα του, φορώντας την πορτοκαλί φανέλα.

«Είμαι πολύ χαρούμενος και περήφανος που ανανέωσα τη συνεργασία μου με την ομάδα που αγαπώ πάρα πολύ. Το αίμα μου είναι… πορτοκαλί. Η Βαλένθια είναι το σπίτι μου και είμαι πολύ χαρούμενος που έμεινα εδώ», δήλωσε αρχικά ο Μαυροβούνιος μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου με τις «νυχτερίδες» για να προσθέσει:

«Δεν ξέρω για πόσα χρόνια ακόμη θα συνεχίζω να παίζω μπάσκετ, αλλά το όνειρό μου είναι να ολοκληρώσω εδώ την καριέρα μου. Δεν με ενδιαφέρουν τα ρεκόρ. Πάντα κοιτάω την ομάδα και θέλω να την οδηγήσω σε περισσότερους τίτλους. Για τον λόγο αυτό έμεινα στη Βαλένθια», κατέληξε ο 28χρονος, ο οποίος αγωνίζεται στη Βαλένθια από το 2012.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ