Ποια είναι η απόφαση που πρέπει να πάρει η Ευρωλίγκα; (poll)

Η διοργανώτρια αρχή καλείται το επόμενο διάστημα να αποφασίσει τι ακριβώς θα συμβεί στο πρωτάθλημα. Μπες στην θέση της και αποφάσισε μέσω του poll του «10».


Ποια είναι η απόφαση που πρέπει να πάρει η Ευρωλίγκα; (poll) | to10.gr

Τα πάντα έχουν σταματήσει. Ο κορωνοϊός έχει ρίξει τον… γενικό σε κάθε αθλητική δραστηριότητα, την ώρα που αναβλήθηκαν οι Ολυμπιακοί Αγώνες και μερικά πρωταθλήματα ψάχνουν την φόρμουλα για το πώς θα ξεκινήσουν και πάλι.

Όπως η Ευρωλίγκα. Η οποία βέβαια ακόμα δεν έχει αποφασίσει, ενώ η τελευταία τηλεδιάσκεψη και η ανακοίνωση στην συνέχεια που έβγαλε, προκάλεσε αντιδράσεις στον κόσμο αλλά και στους αθλητές.

Η διοργανώτρια αρχή λοιπόν ουσιαστικά το σκέφτεται και με το παραπάνω για να ολοκληρώσει κανονικά την σεζόν, ακόμα και αν χρειαστεί οι αγώνες να γίνουν το καλοκαίρι!

Τίποτα δεν είναι σίγουρο βέβαια, με τα σενάρια να ποικίλουν και να μην γνωρίζει κανείς ποια θα είναι η τελική απόφαση.

Την ώρα λοιπόν που η ELPA μέσω του Νάχμπαρ τόνισε ότι δύσκολα να τελειώσει η σεζόν, η Ευρωλίγκα θέλει να το παλέψει μέχρι και την τελευταία στιγμή. Και ας μείνουν οι αθλητές εκτός αγώνων για μεγάλο χρονικό διάστημα και ας νιώθουν άπαντες τον φόβο του κορωνοϊού και ας γίνουν οι αγώνες χωρίς κόσμο στα γήπεδα.

Το «10» σου δίνει την ευκαιρία να μπεις για λίγο στην θέση της διοργανώτριας αρχής.

Μέσω του poll του, μπορείς να αποφασίσεις εσύ ποια θα πρέπει να είναι η τελική απόφαση της Ευρωλίγκας, σε μία χρονιά που έχει μπει στον… πάγο για καιρό.

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ