Ζαλγκίρις: «Η απόφαση ελήφθη με βάση την πλειοψηφία, μπορεί να μειώσουμε το μπάτζετ μας»

Ζαλγκίρις: «Η απόφαση ελήφθη με βάση την πλειοψηφία, μπορεί να μειώσουμε το μπάτζετ μας»

Μέσω του General Manager της, Παούλιους Μοτιεγιούνας, η ομάδα του Κάουνας αναφέρθηκε στην τηλεδιάσκεψη της Ευρωλίγκας και το γεγονός πως υπάρχει σύμπνοια απόψεων αναφορικά με την συνέχιση της διοργάνωσης.

Στον αέρα είναι η Ευρωλίγκα, καθώς η τηλεδιάσκεψή της που έλαβε χώρα την Τετάρτη, δεν έβγαλε κάποια τελική απόφαση.

Η Ζαλγκίρις από την μεριά της και μέσω του Genera Manager της, Παούλιους Μοτιεγιούνας, στάθηκε στην απόφαση για τη συνέχιση της σεζόν, όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν.

Μιλώντας στο «24sek», ο Μοτιεγιούνας είπε: «Αφού οι Ολυμπιακοί Αγώνες αναβλήθηκαν, φάνηκε πια ότι υπάρχει χρόνος, οπότε δεν υπάρχει λόγος για βιασύνης. Επιθυμία όλων των ομάδων είναι να τελειώσει η διοργάνωση, να προκύψει πρωταθλητής. Είναι λογικό. Η απόφαση ελήφθη με βάση την πλειοψηφία, δεν μπορώ να πω κάτι περισσότερο. Προσπαθούμε να είμαστε αισιόδοξοι.

Δεν συζητήσαμε για κάποιο εναλλακτικό format. Είναι πολύ νωρίς, πρέπει να περιμένουμε και να δούμε. Δεν μιλήσαμε για παράταση μέχρι τον Αύγουστο, είναι σημαντικό για εμάς να μην επηρεάσουμε την επόμενη σεζόν».

Σχετικά με το πώς θα επηρεαστούν τα συμβόλαια αυτής, αλλά της επόμενης σεζόν, είπε: «Είναι πολύ νωρίς να μιλήσουμε για αυτό, υπάρχει ακόμη δρόμος. Είναι πολύ δύσκολο να μιλήσουμε για νέα συμβόλαια, γιατί κανείς δεν ξέρει πώς θα επιδράσει στον καθένα αυτή η κατάσταση, πόσο βαθιά θα είναι αυτή η κρίση.

Θα πρέπει αν βρεθεί μία κοινή φόρμουλα για ό,τι αφορά τις πληρωμές των παικτών και των προπονητών. Εμείς φοβόμαστε πως η οικονομική ζημιά από τον κορονοϊό θα είναι τόσο μεγάλη που ίσως μας οδηγήσει σε μείωση του μπάτζετ της επόμενης χρονιάς κατά 33%».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ