Μπρουκς : Είπα στους φίλους μου «πάρτε το σοβαρά»

Μπρουκς : Είπα στους φίλους μου «πάρτε το σοβαρά»

Ο Τζεφ Μπρουκς βρίσκεται σε πιο… ασφαλές έδαφος, αλλά η κατάσταση στην Ιταλία τον έχει σημαδέψει. Τι είπε ο παίκτης της Αρμάνι.

Όταν περνάς από τη φωτιά, αν δεν καείς, γίνεσαι πιο σοφός, βλέπεις τα πράγματα με διαφορετικό μάτι. Ο Τζεφ Μπρουκς βρέθηκε στο κέντρο του προβλήματος. Ο Αμερικανός είδε να εξελίσσεται όλο το… κακό του κορωνοϊού στο Μιλάνο κι επιστρέφοντας στην πατρίδα του έδειξε πόσο τον έχει επηρεάσει.

«Κανείς δεν ήταν προετοιμασμένος γι’ αυτό. Πολλές φορές αναρωτιέμαι «όντως συμβαίνει όλο αυτό;». Κάθομαι, κοιτάζω τον γιο και τη σύζυγό μου και συνειδητοποιώ ότι υπάρχουν πράγματα πολύ μεγαλύτερα από το μπάσκετ. Υπάρχει λόγος που πρέπει να είμαστε στο σπίτι» είπε ο Αμερικανός παίκτης, ο οποίος δεν κρατά μόνο για τον εαυτό του την εμπειρία, προσπαθεί να πείσει κι ανθρώπους, που δεν το έζησαν από τόσο κοντά.

«Είπα ένα πράγμα στους κοντινούς μου φίλους και τους συγγενείς μου στις ΗΠΑ: Πάρτε το σοβαρά, δεν είναι αστείο! Υπάρχει λόγος που ο κόσμος είναι σε τέτοια κατάσταση αυτή τη στιγμή. Έπρεπε να το είχαν αντιμετωπίσει όλοι με μεγαλύτερη σοβαρότητα» τόνισε κι ευχήθηκε κάτι που όλοι ευχόμαστε: «Ελπίζω να μην είμαστε σ’ αυτή την κατάσταση για πολύ καιρό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ