Μεσίνα: «Να παίξουμε μόνο αν δεν υπάρχει κίνδυνος για την υγεία των αθλητών»

Μεσίνα: «Να παίξουμε μόνο αν δεν υπάρχει κίνδυνος για την υγεία των αθλητών»

Ο Ιταλός τεχνικός μίλησε για την κατάσταση στην Ιταλία λόγω του κορωνοϊού και τα προβλήματα που πρέπει να ξεπεραστούν για να επιστρέψουν κανονικά οι ομάδες στην αγωνιστική δράση.

Η Ιταλία είναι στην χειρότερη κατάσταση αναφορικά με τον κορωνοϊό. Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα στην γειτονική χώρα, με τα πρωταθλήματα πάντως να σκέφτονται την επανέναρξή τους.

Από την μεριά του, ο Ετόρε Μεσίνα, τεχνικός της Αρμάνι Μιλάνο, μιλώντας στο ρώσικο «Tass» ανέφερε πως, «Όλα εξαρτώνται από το πώς θα κυλήσει η πανδημία, αλλά πιστεύω ότι πρέπει να δοθεί ένα deadline από τις ομάδες, μια ημερομηνία αναμονής, πέρα από την οποία δεν θα μπορεί να συνεχιστεί η δράση. Η συζήτηση για επανεκκίνηση των πρωταθλημάτων και των διοργανώσεων εντός της Ευρώπης, μπορεί να έχει βαρύτητα μόνο αν διασφαλιστεί η υγεία των παικτών, των φιλάθλων και όλων όσων εμπλέκονται. Σε καμία άλλη περίπτωση.

Μιλώντας για το μπάσκετ, είναι σημαντικό να προστατεύουμε τους αθλητές από αρρώστιες, να σταματήσουμε οποιαδήποτε υπόνοια εξάπλωσης του ιού. Είναι σημαντικό να βρίσκονται όλοι στα σπίτια τους. Δεν είναι δική μου άποψη αυτό, αλλά αυτή των ειδικών σε όλη την Ευρώπη. Κοιτάξτε την Τουρκία, όπου το πρωτάθλημα συνεχιζόταν κανονικά και μόλις δύο μέρες αφότου αποφασίστηκε να διακοπεί, εμφανίστηκαν τα πρώτα κρούσματα. Αυτό δεν είναι σωστό, όχι μόνο για τον αθλητισμό, αλλά και για την ίδια την κοινωνία».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ