Σέρχιο Ροντρίγκεθ: «Ανακουφίστηκα με την άδεια της Αρμάνι»

Σέρχιο Ροντρίγκεθ: «Ανακουφίστηκα με την άδεια της Αρμάνι»

Ο Ισπανός γκαρντ της Αρμάνι Μιλάνο, μίλησε σε Μέσο της χώρας του σχετικά με την απόφαση της ομάδας του,η οποία τον άφησε να φύγει από την χώρα για να επιστρέψει στην πατρίδα του.

Δεν υπάρχει κάτι να ασχοληθεί ο κόσμος από τον κορωνοϊό. Τα πράγματα είναι παντού εύθραυστα και το μοναδικό που ενδιαφέρει όλους είναι το πως θα σταματήσει η εξάπλωση του θανατηφόρου ιού. Ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ παραχώρησε συνέντευξη στην «Marca», με την συζήτηση να έχει να κάνει με την πανδημία του κορωνοϊού που έπληξε ιδιαίτερα το Μιλάνο.

Ο Ισπανός γκαρντ αναλυτικά ανέφερε…«Στα τέλη Φεβρουαρίου ξεκίνησε ήδη να γίνεται χειρότερη η κατάσταση. Υπήρχε αρχικά ένα μικρό ποσοστό ανθρώπων που έχει μολυνθεί, αλλά μεγάλωνε συνεχώς και όλοι άρχισαν να καταλαβαίνουν ότι η κατάσταση είναι ιδιαίτερη. Διαβάζαμε ότι το σύστημα υγείας καταρρέει. Όταν αναβλήθηκε το παιχνίδι μας με την Βαρέζε, καταλάβαμε ότι τα πράγματα είναι πιο σοβαρά από όσο νομίζαμε, αλλά οφείλαμε να συνεχίσουμε τις προπονήσεις καθώς η Euroleague δεν είχε σταματήσει».

Για το τι ένιωσε μόλις έμαθε πως ο Τρέι Τόμπκινς βρέθηκε θετικός: «Αργά ή γρήγορα, περιμέναμε ότι θα μάθουμε για τον πρώτο παίκτη που είναι θετικός. Έτυχε να είναι ο Τόμπκινς. Λίγο νωρίτερα, μάθαμε για τον Γκομπέρ στο ΝΒΑ. Ανησυχήσαμε γιατί είχαμε αντιμετωπίσει την Ρεάλ λίγες μέρες νωρίτερα κι έπρεπε να τεθούμε σε απομόνωση, παρά το γεγονός πως κανείς από την ομάδα δεν είχε συμπτώματα»..

Για την αντίδραση του μετά το πέρας της καραντίνας: «Ανακουφιστήκαμε όλοι όταν μας είπαν ότι μπορούμε να πάμε στις πατρίδες μας μετά την καραντίνα. Ο Έτορε Μεσίνα ήταν πολύ καλός μαζί μας σε όλο αυτό το διάστημα. Κατάλαβε αμέσως ότι είναι πολύ σημαντικό το θέμα να είμαστε με τις οικογένειές μας».
Για την απόφαση του να επιστρέψει οδικώς στην Ισπανία: «Έψαξα για πτήσεις, αλλά ήταν αδύνατο, οπότε πήρα το αυτοκίνητό μου και ξεκίνησα το ταξίδι για το Αλικάντε. Ήταν η πιο απλή λύση και δεν συνάντησα πρόβλημα να φτάσω στη Γαλλία και μετά στην Ισπανία. Χάρηκα πολύ όταν είδα τους πρώτους ανθρώπους στην Ισπανία. Με αναγνώρισαν και μιλήσαμε για λίγο».

Για το αν σκέφτεται το πότε θα επιστρέψει στην δράση: «Αυτή τη στιγμή, δεν μπορούμε να σκεφτόμαστε κάτι τέτοιο. Πρέπει να βάλουμε όλες μας τις δυνάμεις για να λυθεί το πρόβλημα. Δεν μπορούμε να σκεφτόμαστε πόσο σύντομα θα ξαναπαίξουμε. Το μόνο που μπορούμε και πρέπει να κάνουμε είναι να μείνουμε σπίτι. Για την ώρα, πρέπει να ζούμε το παρόν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ