Έστειλε μήνυμα ο Γιαννακόπουλος για Ζοτς; «Ο καλύτερος της 20ετίας»

Έστειλε μήνυμα ο Γιαννακόπουλος για Ζοτς; «Ο καλύτερος της 20ετίας»

Με το θέμα του προπονητή ορθάνοιχτο και τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς ένα βήμα από την έξοδό του από τη Φενέρμπαχτσε, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αποθέωσε δημόσια τον Σέρβο προπονητή.

Ο Παναθηναϊκός αποχαιρέτισε τον Ρικ Πιτίνο, ο οποίος επέστρεψε στην Αμερική, τα σενάρια για τον επόμενο προπονητή είναι πλέον πολλά και καθημερινά και στο εξωτερικό ήδη έχει ξεκινήσει η ονοματολογία. Μια ονοματολογία με προπονητές τύπου Γιασικεβίτσιους και Ομπράντοβιτς, έως Τρινκιέρι, Κοκόσκοφ και φυσικά την – αρκετά σοβαρή – πιθανότητα μονιμοποίησης του Βόβορα, για τον οποίο ο ίδιος ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δημόσια είχε μιλήσει με άκρως κολακευτικά σχόλια.

Σε μια περίοδο, λοιπόν, που είναι δεδομένο πως θα ακούσουμε και θα διαβάσουμε πολλά, ο Δημήτρης Γιννακόπουλος αποθέωσε – και πάλι δημόσια – τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Μέσω Instagram τον αποκάλεσε ως τον κορυφαίο προπονητή της 20ετιας.

Συγκεκριμένα, ο Γιαννακόπουλος απάντησε σε ερωτήσεις των followers του στο instagram για θέματα αθλητικά και όχι μόνο. Και μία απ’ αυτές τις ερωτήσεις αφορούσε τον καλύτερο προπονητή της τελευταίας 20ετίας, μιας και του ζητήθηκε η γνώμη του.

Ποια ήταν η απάντηση του DPG; «Ζοτς είναι μόνο ένας». Χωρίς… δεύτερη κουβέντα. Είναι αυτή ατάκα ικανή για να φέρει νέα σενάρια σχετικά με επιστροφή του Ομπράντοβιτς στον Παναθηναϊκό στο άμεσο ή στο πιο μακρινό μέλλον; Θα δείξει ο χρόνος.

Πάντως σε μια περίοδο που και ο Ζοτς είναι στην έξοδο από τη Φενέρ και ο Παναθηναϊκός αναζητεί την επόμενη μέρα του για τον πάγκο, δεν αποκλείεται οι επόμενοι μήνες να είναι… καυτοί.

Οπως είναι σίγουρο πως και η σχέση Γιαννακόπουλου – Ομπράντοβιτς είναι σε πολύ καλύτερο επίπεδο απ’ ότι ήταν στο παρελθόν και ειδικά τα πρώτα χρόνια μετά την αποχώρηση του Σέρβου από τον Παναθηναϊκό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ