Λάσο: «Να μείνουμε ενωμένοι σε αυτές τις δύσκολες στιγμές» (vid)

Λάσο: «Να μείνουμε ενωμένοι σε αυτές τις δύσκολες στιγμές» (vid)

Ο Ισπανός τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης θέλησε να στείλει το μήνυμά του για αυτές τις δύσκολες ημέρες που περνάει η ανθρωπότητα λόγω του κορωνοϊού.

Όλοι μένουν σπίτι. Δεν υπάρχει κάτι άλλο να κάνεις λόγω του κορωνοϊού, με την Ισπανία να έχει πληγεί σε τεράστιο βαθμό από τον θανατηφόρο ιό. Οι Ισπανοί είναι σε καραντίνα, υπάρχει απαγόρευση κυκλοφορίας και σαν και εμάς ψάχνουν τον τρόπο για να περάσουν δημιουργικά τον χρόνο τους στα σπίτια τους.

Οπως ο Πάμπλο Λάσο, ο οποίος περιμένει την τελική ετυμηγορία τόσο της Ευρωλίγκας όσο και της ισπανικής λίγκας για το τι μέλλει γενέσθαι με τις διοργανώσεις, δίνοντας το δικό του μήνυμα για την σημαντικότητα του να μένουν όλοι εντός της οικείας τους αυτές τις μέρες.

Ο προπονητής της Ρεάλ τόνισε στην επίσημη σελίδα στο twitter της Ένωσης Προπονητών της Ευρωλίγκας ότι: «Καλησπέρα σας, πως είστε; Ηρθε η ώρα να μείνουμε σπίτι. Αυτό είναι το πιο σημαντικό πράγμα για μας. Εννοείται πως έχουμε διαφορετικές καταστάσεις σε κάθε χώρα, αλλά όλοι πρέπει να μείνουμε ενωμένοι σε αυτήν την κακή στιγμή που περνάμε για την ανθρωπότητα. Μείνετε σπίτι, μείνετε ασφαλείς, χρησιμοποιείτε τον χρόνο σπίτι σας. Εμένα με πετύχατε με την μπάλα στα χέρια μου με βλέπετε μπροστά από το ipad να βλέπω παιχνίδια. Προσπαθήστε να έχετε χρόνο με τις οικογένειές σας και σίγουρα παραμείνετε σπίτι σας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ