Χάινς: «Θέλω να με θυμούνται ως έναν καλό συμπαίκτη» (vid)

Χάινς: «Θέλω να με θυμούνται ως έναν καλό συμπαίκτη» (vid)

Η Ευρωλίγκα εστίασε στον Αμερικανό σέντερ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ο οποίος τόνισε ότι θέλει να τον θυμούνται σαν έναν που πάλευε συνέχεια για τους άλλους της ομάδας.

Η Ευρωλίγκα συνεχίζεται τα αφιερώματα στους πρωταγωνιστές της, με τον Κάιν Χάινς να είναι αυτός που μπήκε στο… στόχαστρό της.

Ο Αμερικανός σέντερ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας ήταν το κεντρικό πρόσωπο στο τελευταίο επεισόδιο του «Focus On» της διοργάνωσης, για τον οποίον μίλησαν οι Ιτούδης, Χίλιαρντ και Τζέιμς.

Αρχικά ο ίδιος ο Χάινς δήλωσε: «Αυτό το συναίσθημα να σηκώνεις το Κύπελλο, να κατακτάς το πρωτάθλημα, να πίνεις σαμπάνια, σου ανεβάζουν την αδρεναλίνη. Θέλω να με θυμούνται ως καλό συμπαίκτη, σαν έναν που πάλευε συνέχεια για τους άλλους της ομάδας. Η Ευρωλίγκα είναι ένας μακρύς μαραθώνιος, χρειάζεται πολύ δουλειά για να την κατακτήσεις».

Για να πάρει την σκυτάλη ο Ιτούδης που τόνισε:  «Είναι εκπληκτικός, όταν έχω τον Κάιλ στο παρκέ αισθάνομαι πως θα παρουσιάσει με τον καλύτερο τρόπο τη φιλοσοφία μου και τι εκφράζει η ΤΣΣΚΑ», με τον Χίλιαρντ από την μεριά του να λέει: «Είναι ο καλύτερος άνθρωπος που έχω γνωρίσει χωρίς ίχνος υπερβολής. Έχει μία τρομακτική δύναμη η ήρεμη παρουσία του εντός κι εκτός παρκέ. Τον ρωτάω για οτιδήποτε. Θα μου δώσει την καλύτερη απάντηση».

Τέλος ο Μάικ Τζέιμς σχολίασε για τον Χάινς ότι: «Ο Κάιλ είναι φοβερός συμπαίκτης. Αν είσαι γκαρντ θα κάνει αυτά τα μικρά πράγματα στο παρκέ, είναι ηγέτης, παίζει άμυνα, παίζει επίθεση. Είναι από τους καλύτερους συμπαίκτες που θες να έχεις».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ