Τα βρήκε ο Αρμάνι με τους παίκτες. Τι κρύβει η συμφωνία…

Τα βρήκε ο Αρμάνι με τους παίκτες. Τι κρύβει η συμφωνία…

Οι παίκτες δεν είχαν διάθεση για… εξαντλητικές διαπραγματεύσεις. Ποιο ήταν το… κρυφό χαρτί του Αρμάνι για να περάσει η συμφωνία.

Είναι από τους πλέον καλοπληρωμένους παίκτες στη «γηραιά» ήπειρο και βρίσκονται σε ένα γεωγραφικό σημείο, που έχει χτυπηθεί όσο λίγα από τον κορωνοϊό. Αυτός ο συνδυασμός έφτανε από μόνος του για να έρθουν γρήγορα σε συμφωνία με τον Αρμάνι οι παίκτες του Μιλάνου. Βλέπετε, εκεί δεν υπάρχει συζήτηση (ούτε γι’ αστείο) για την… επόμενη μέρα, αν και η… επόμενη μέρα ήταν οδηγός για να κλείσει το deal, δίχως εξαντλητικές διαπραγματεύσεις.

Οι παίκτες δέχθηκαν τις μειώσεις που πρότεινε η διοίκηση, καθώς γνωρίζουν ότι δεν θα βγουν χαμένοι. Όσοι μείνουν, τουλάχιστον. Βλέπετε, παρότι ακόμα είναι πολύ νωρίς για σχέδια, ειδικά από τη στιγμή που δεν έχει ελεγχθεί η πανδημία, ο Αρμάνι όχι μόνο δεν θα ρίξει το μπάτζετ, αλλά θα το αυξήσει για την επόμενη σεζόν. Το γιατί ακόμα δεν είναι γνωστό, αλλά άνθρωποι που ξέρουν πρόσωπα και πράγματα λένε πως για την επόμενη σεζόν θα βάλει ακόμα περισσότερα χρήματα.

Δεν αποκλείεται να θελήσει με αυτόν τον τρόπο να αλλάξει την ψυχολογία στο Μιλάνο, να το φέρει στο επίκεντρο όχι με τις εικόνες που βλέπουμε όλο αυτό το διάστημα και… ραγίζει η καρδιά μας, αλλά για μια εξόχως πετυχημένη αγωνιστική διαδρομή. Άλλωστε, το Μιλάνο ζει διαχρονικά κι ανεξαρτήτων συνθηκών μέσα από τη λάμψη του.

Οι Ιταλοί αρχικά υποτίμησαν το μέγεθος του προβλήματος, αλλά είναι βέβαιο ότι θα μάθουν να ζουν με αυτό, όπως όλοι μας. Είναι χαρακτηριστική η ατάκα του Έτορε Μεσίνα. «Νόμιζα στην αρχή πως ήταν μια κακή γρίπη. Έκανα λάθος και ζητώ συγγνώμη, αν είπα ανοησίες» τόνισε. Πλέον όλοι ξέρουν, αλλά απ’ ότι φαίνεται θα βρεθούν οι τρόποι όχι μόνο να αντιμετωπιστεί ο κορωνοϊός, αλλά να βγουν πιο δυνατοί από αυτή την περιπέτεια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ