Η Ρεάλ προβάλει ως πρώτη υποψήφια για τον Ούντο

Η Ρεάλ προβάλει ως πρώτη υποψήφια για τον Ούντο

Ο MVP της Ευρωλίγκας, ο πρώην παίκτης της Φενέρ, ο Ούντο θέλει να επιστρέψει κι η Ρεάλ στρώνει… κόκκινο χαλί για να τον υποδεχθεί.

Το να χρειαστεί να μιλήσει κανείς για τον Έκπε Ούντο είναι σαν να προσπαθεί να παραβιάσει ανοιχτή πόρτα. Τσάμπα κόπος. Ο θηριώδης σέντερ, αφού πρώρα έκανε τα στεφάνια να λυγίσουν από τα καρφώματα και τους οπαδούς της Φενέρμπαχτσε να πίνουν νερό στ’ όνομά του, αφού πρόλαβε να χρισθεί πολυτιμότερος παίκτης της Ευρωλίγκα (2017), βρέθηκε στο ΝΒΑ κι εσχάτως θέλησε να κεφαλοποιήσει όλη αυτή την προσπάθεια, παίρνοντας… χοντρά χρήματα στην Κίνα.

Οι εξελίξεις με τον κορωνοϊό, το αβέβαιον της κατάστασης στην Κίνα (σ.σ. σκέφτονται να τελειώσουν δίχως ξένους τη σεζόν), αλλά κι η έλλειψη υψηλού ανταγωνισμού, τον οδήγησαν σ’ ένα φωτογραφικό κολάζ αναμνήσεων, που όμως είχε και… μήνυμα: Ήρθε η ώρα να επιστρέψω στην Ευρώπη είπε ο Ούντο κι άρχισαν τα σενάρια.

Βεβαίως και θα τον ήθελαν στη Φενέρμπαχτσε, αλλά για την ώρα το ταμείο δεν έχει τέτοιο αποθεματικό, που να μπορεί να αντέξει ένα τόσο βαρύ συμβόλαιο. Αντιθέτως, η Ρεάλ, που έχει φορέσει το στέμμα του πρωταθλητή και φαίνεται ότι θέλει να το κρατήσει, ετοιμάζεται να κάνει την υπέρβαση, προσφέροντάς του εκείνα τα χρήματα, αλλά και τις συνθήκες, ώστε να νιώσει όμορφα.

Στο ενδεχόμενο να συνυπάρξουν στο ίδιο ρόστερ Ούντο και Ταβάρες, θαρρώ ότι οι ψηλοί των άλλων ομάδων δικαιούνται να κατεβούν σε… αποχή διαρκείας. Κάτι σαν να παίρνεις το σινικό τείχος και να το μεταφέρεις στα περίχωρα της Μαδρίτης. Άντε μετά να μπεις στην πόλη.

Μέχρι να υπάρξει κίνηση θα ακουστούν κι άλλα σενάρια, η ΤΣΣΚΑ μάλλον δεν θα μείνει αμέτοχη, όμως είναι ξεκάθαρο πως από τη στιγμή που ο Ούντο θα πει επίσημα «επιστρέφω» θα ξεκινήσει ανελέητος πλειστηριασμός. Και θα κερδίσει όποιος έχει περισσότερα διαθέσιμα χρήματα στο ταμείο…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ