Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Finito la musica στο κίνημα της παύλας. Άργησαν, αλλά το κατάλαβαν...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Μεσίνα: «Το να μετράς νεκρούς και να υπολογίζεις θύματα είναι ντροπή»

Επίθεση προς τον Ντόναλντ Τραμπ εξαπέλυσε ο Ετόρε Μεσίνα, με τον προπονητή της Αρμάνι Μιλάνο να μιλάει σε Μέσο της Ιταλίας για τις δηλώσεις του Πλανητάρχη αλλά και την Ιταλία και το πρωτάθλημα της χώρας.

Μεσίνα: «Το να μετράς νεκρούς και να υπολογίζεις θύματα είναι ντροπή» | to10.gr

Με την Ιταλία να έχει προσβληθεί σε τραγικά επίπεδα από τον κορωνοϊό και οι θάνατοι να αυξάνονται διαρκώς, είναι λογικό οι δηλώσεις του Ντόναλντ Τραμπ σχετικά με τους νεκρούς να μην ήχησε καλά στα αυτιά των Ιταλών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οπως και στην περίπτωση του Ετόρε Μεσίνα, με τον κόουτς της Αρμάνι Μιλάνο να κάνει επίθεση στον πλανητάρχη των ΗΠΑ, σε δηλώσεις του στο «tuttobasket».

Ο προπονητής της Αρμάνι Μιλάνο είπε αρχικά: «Στις Ηνωμένες Πολιτείες δεν έχουν ακόμη καμία ιδέα τι συνεπάγεται αυτή η πανδημία. Ο Τραμπ λέει ότι θα είναι ευτυχής αν στο τέλος ο αριθμός των θανάτων δεν ξεπεράσει τις 100.000. Το να μετράς νεκρούς και να υπολογίζεις θύματα είναι ντροπή, προσβολή και μόνο άξια περιφρόνησης».

Τέλος και αναφορικά με την ομάδα του και την τύχη του ιταλικού πρωταθλήματος, ο Ετόρε Μεσίνα τόνισε: «Οι παίκτες, ευαίσθητοι και υπεύθυνοι, δήλωσαν ότι είναι διαθέσιμοι για να συναντηθούν και να συζητήσουν κάθε αίτημα της ομάδας για τα συμβόλαια τους. Ξέρουν ότι έχουμε έναν ιδιοκτήτη όπως ο Τζιόρτζιο Αρμάνι, ο οποίος έχει δαπανήσει πολλά χρήματα στην Ιταλία σε αυτή τη δύσκολη στιγμή. Όπως πολλοί, στην αρχή σκέφτηκα ότι ήταν απλώς μια σκληρότερη επιδημία από την κανονική γρίπη. Σίγουρα ήμουν πολύ λάθος και ζητώ συγγνώμη αν είπα κάποια ανοησία.

Δεν ξέρω τι θα γίνει με το πρωτάθλημα. Σε μια περίοδο όπως αυτή του «πολέμου» που περνάμε, δυσκολεύομαι να μιλήσω για το μπάσκετ και τον αθλητισμό γενικά. Δεν θέλω να σχολιάσω τις διάφορες φήμες, αλλά πρέπει να τηρήσουμε τις αποφάσεις που παίρνουν οι αρμόδιες αθλητικές αρχές. Κατά τη διάρκεια της τελευταίας τηλεδιάσκεψης της Λίγκα, όλες οι ομάδες αποφάσισαν να μιλάει μόνο ο πρόεδρος της ο Γκαντίνι για να αποφύγουν τη σύγχυση».