Μπαρτσελόνα: Γλυτώνει έως και 6,3 εκατ. ευρώ

Μπαρτσελόνα: Γλυτώνει έως και 6,3 εκατ. ευρώ

Το... ψαλίδι που αποφάσισαν οι Μπλαουγκράνα αναμένεται να τους προσφέρει 2.100.000 ευρώ για κάθε μήνα (Απρίλη, Μάη, Ιούνιο).

Οι αποφάσεις που πήραν στην Μπαρτσελόνα ήταν δραστικές. Η μείωση αποδοχών στους παίκτες αναμένεται να προσφέρουν τελικά… ανάσα στους Καταλανούς, οι οποίοι  εάν δεν ολοκληρωθεί η σεζόν θα γλυτώσουν αρκετά λεφτά από αυτά που περίμεναν ότι θα ξοδέψου..

Σύμφωνα με ισπανικά ΜΜΕ, η Μπαρτσελόνα από το «ψαλίδι» στους μισθούς των παικτών θα κερδίσει  6.300.000 ευρώ, που μεταφράζεται σε 2.100.000 για τον Απρίλη, τον Μάη και τον Ιούνιο.

Αξίζει να σημειωθεί πως φέτος οι Καταλανοί έκαναν τεράστιο άνοιγμα καθώς πρόκειται για το πιο ακριβό μπάτζετ στην ιστορία τους. Τόσο πολύ ήθελαν να βγουν από την αφάνεια της Ευρωλίγκας και για αυτό ρόστερ τους ξεπερνάει τα 40.000.000 ευρώ.  Παίκτες όπως οι Νίκολα Μίροτιτς, Κόρι Χίγκινς, Μπράντον Ντέιβις, Μάλκολμ Ντιλέινι και Άλεξ Αμπρίνες ήρθαν στην Βαρκελώνη, όμως λόγω του κορωνοϊού όλοι τους θα πάρουν πολύ λιγότερα λεφτά από ότι τους αναλογούσε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ