Το «πράσινο» δώρο κι ο θαυμασμός στον Διαμαντίδη

Το «πράσινο» δώρο κι ο θαυμασμός στον Διαμαντίδη

Ο Πάου Ρίμπας εξήγησε ότι το mousepad ήταν δώρο της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, αλλά και πως ο 3D ήταν… σημείο αναφοράς για εκείνον.

Όταν αγωνίζεσαι σε μια ομάδα, το σήμα της οποίας είναι παγκοσμίως το γνωστότερο αθλητικό brand κι εσύ εμφανίζεσαι να παίζεις video game, χρησιμοποιώντας το mousepad με το σήμα του Παναθηναϊκού, έχεις κάνει τον κόσμο να αναρωτιέται. Ο Πάου Ρίμπας δεν άφησε το… μυστήριο κι εξήγησε πως το συγκεκριμένο mousepad ήταν δώρο, που είχε κάνει η ΚΑΕ Παναθηναϊκός σε όλους τους παίκτες της Μπαρτσελόνα, σε παλαιότερη μεταξύ τους αναμέτρηση και το οποίο ο παίκτης της ομάδας της Βαρκελώνης δεν άφησε να πάει ανεκμετάλλευτο.

Ο Ρίμπας δεν έμεινε μόνο στην εξήγηση για το συγκεκριμένο γεγονός, αλλά πήγε κι ένα βήμα πιο μακριά. «Ήταν δώρο που μας έδωσαν στην Αθήνα, όταν παίξαμε εκεί. Ήταν πάντα ένας παίκτης- σημείο αναφοράς για μένα ο Διαμαντίδης. Ένας από τους αγαπημένους μου παίκτες», σημείωσε ο Πάου.

Μπορεί ο 3D να εμφανίζεται μόνο σε αγώνες βετεράνων κι αυτό όχι συχνά, όμως φαίνεται ότι εμπνέει ακόμα πολλούς μπασκετμπολίστες (και μάλιστα αυτούς που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή), οι οποίοι θαύμασαν το πολυδιάστατο παιχνίδι του, τον αλτρουισμό, την στοχοπροσήλωση του Δημήτρη Διαμαντίδη. Και δηλώσεις, όπως αυτή του Ρίμπας, είναι… παράσημα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ