Αφήνει το… La Casa ο ΜακΚίσικ κι επιστρέφει σπίτι του

Αφήνει το… La Casa ο ΜακΚίσικ κι επιστρέφει σπίτι του

Ο Αμερικανός παίκτης του Ολυμπιακού επιστρέφει στην πατρίδα του, αφού πρώτα γνωστοποίησε πώς περνά τον καιρό της καραντίνας.

Ο Ολυμπιακός ενημέρωσε ότι αύριο το πρωί ο Σακίλ ΜακΚίσικ επιστρέφει στις ΗΠΑ, καθώς δεν συντρέχουν λόγοι να περιμένει εν Ελλάδι, πότε κι αν θα ξεκινήσει εκ νέου η Ευρωλίγκα. Άλλωστε, πέραν της γενικότερης αβεβαιότητας, στα περισσότερα από τα σενάρια που επεξεργάζονται οι άνθρωποι της λίγκας, οι «ερυθρόλευκοι» δεν συμπεριλαμβάνονται (λόγω θέσης).

Ο Αμερικανός γυρίζει στην πατρίδα του, αλλά αυτό είναι… προσωρινό, καθώς παρότι έμεινε λίγο στον Πειραιά, όχι μόνο έπεισε ότι δικαιούται μια θέση στο ρόστερ της επόμενης σεζόν, αλλά άλλαξε συνολικά την εικόνα του Ολυμπιακού. Σε συνδυασμό με τον Κώστα Παπανικολάου, δημιούργησαν… αποθεματικό ενέργειας, σε κάθε εμφάνισή τους. Κι αν κάτι μπορεί να μένει ως… παραφωνία, ήταν η τελευταία κακή εμφάνιση του ΜακΚίσικ, ο οποίος σίγουρα θα ήθελε να έχει κρατήσει καλύτερη εικόνα για το τέλος (αν κι εφόσον δεν υπάρξει συνέχεια στο πρωτάθλημα της Ευρωλίγκας).

Όπως και να ‘χει, στη σχέση Ολυμπιακού – ΜακΚίσικ μπήκε άνω τελεία. Ο Αμερικανός, λίγο πριν μαζέψει τα πράγματά του, αποκάλυψε πώς περνά τον καιρό της καραντίνας. Μουσική, NETFLIX και φυσικά Casa De Papel, άλλωστε δεν περίμενε κανείς από τον Σακίλ να… πρωτοτυπήσει, ποιος δεν ξενύχτησε για τον τέταρτο κύκλο της πιο πετυχημένης σειράς; Ελπίζουμε μόνο να μην είδε και τα οκτώ επεισόδια, καθώς το ταξίδι για τις ΗΠΑ είναι πολύωρο και η ισπανική περιπετειώδης σειρά είναι… καλή παρέα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ