Ο Ντε Κολό ήθελε να κάνει ΤΣΣΚΑ τη Φενέρμπαχτσε

Ο Ντε Κολό ήθελε να κάνει ΤΣΣΚΑ τη Φενέρμπαχτσε

Έζησε σπουδαίες επιτυχίες ως παίκτης της ΤΣΣΚΑ, πίστεψε ότι θα τα καταφέρει και στη Φενέρμπαχτσε, αλλά δεν πάνε τα πάντα βάσει σχεδίου.

Λένε πως όταν κάνουμε όνειρα, ο Θεός γελάει μαζί μας. Ο Νάντο Ντε Κολό είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα, καθώς θέλησε να δει το ίδιο έργο από διαφορετική γωνία για δεύτερη φορά, αλλά έμεινε με τη διάθεση. Και δεν είναι ο κορωνοϊός, που του χάλασε τα σχέδια.

«Κατακτήσαμε πολλά τρόπαια μαζί αυτή την πενταετία. Όμως, είχα νέους στόχους. Ήθελα να επαναλάβω με μια άλλη ομάδα, όσα πέτυχα με την ΤΣΣΚΑ. Πήρα μια νέα ευκαιρία και είμαι ενθουσιασμένος, που βρίσκομαι στη Φενέρμπαχτσε» είπε ο Γάλλος περιφερειακός, ο οποίος στο μεγαλύτερο διάστημα της παρουσίας του στην Κωνσταντινούπολη ήταν κατώτερος των προσδοκιών των Τούρκων και του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Βεβαίως, όλα αυτά έμειναν στη μέση, αν δεν συνεχιστεί η σεζόν κι αν δεν φτάσει στο τέλος της κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά πόσο κι αν ήταν πετυχημένο ή όχι το εγχείρημα της Φενέρ κι η δική του απόφαση να μετακομίσει από τη Μόσχα στην Κωνσταντινούπολη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ