Ερτέλ: «Ποτέ δεν ήθελα τόσο πολύ να παίξω» (vid)

Ερτέλ: «Ποτέ δεν ήθελα τόσο πολύ να παίξω» (vid)

Ο Τόμας Ερτέλ μίλησε για την επιστροφή από τον τραυματισμό του, για τη διακοπή λόγω του κορωνοϊού αλλά και την ανυπομονησία που έχει για να παίξει μπάσκετ.

Συνέντευξη παραχώρησε ο Τομά Ερτέλ στην επίσημη ιστοσελίδα της Μπαρτσελόνα δηλώνοντας ανυπόμονος να επιστρέψει στο παρκέ, μετά τον τραυματισμό του στο γόνατο που τον κράτησε εκτός για μεγάλο διάστημα την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Ο Γάλλος διεθνής γκαρντ των «μπλαουγκράνα» εξήγησε πως είναι πανέτοιμος, τόσο σωματικά όσο και πνευματικά, να επιστρέψει στην ενεργό δράση, αλλά η θλιβερή κατάσταση που έχει προκληθεί από την πανδημία του κορωνοϊού δεν του το επιτρέπει.

Ο Ερτέλ έχασε το μεγαλύτερο μέρος της σεζόν λόγω τραυματισμού στο γόνατο, αλλά τραυματίστηκε εκ νέου άμα τη επιστροφή του στην αγωνιστική δράση. Ακριβώς πριν την αναστολή των αγωνιστικών δραστηριοτήτων στην Ισπανία και τη Euroleague ήταν έτοιμος να αγωνιστεί, αλλά ο γκαρντ των Καταλανών θα πρέπει να… περιμένει!

Ο Τομά Ερτέλ τόνισε: «Σωματικά όσο και πνευματικά νιώθω τέλεια, είμαι έτοιμος για να μπω στο παρκέ, αλλά δυστυχώς βρισκόμαστε σε αυτή τη θλιβερή κατάσταση. Νιώθω όμως καλά κι ελπίζω όλοι το ίδιο. Είναι απογοητευτικό που σταμάτησε η δράση. Αυτή η σεζόν ήταν δύσκολη για εμένα κι όταν ήμουν έτοιμος να επιστρέψω και πάλι υπήρξε «συναγερμός» ελέω κορονοϊού. Η κατάσταση είναι αυτή και πρέπει να μένουμε σπίτι, ώστε να απολαύσουμε ξανά το μπάσκετ. Ποτέ στο παρελθόν δεν ήθελα τόσο πολύ να παίξω όπως σήμερα».

Εν συνεχεία, ο 30χρονος γκαρντ περιέγραψε πως περνά μία ημέρα κλεισμένος στο σπίτι με την οικογένειά του, εξηγώντας πως ασκείται για μεγάλο χρονικό διάστημα στο γυμναστήριο εντός του σπιτιού του, ενώ το βράδυ απολαμβάνει τη σύζυγο και τα παιδιά του «αφού όπως γνωρίζετε εμείς οι αθλητές δεν έχουμε την πολυτέλεια να περνάμε αρκετό χρόνο με την οικογένειά μας όταν αγωνιζόμαστε».

Δείτε το βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ