Νάχμπαρ: «Η χρονιά στην Ευρωλίγκα έχει τελειώσει κατά 90%»

Νάχμπαρ: «Η χρονιά στην Ευρωλίγκα έχει τελειώσει κατά 90%»

Ο Γενικός Διευθυντής της Ένωσης Παικτών της διοργάνωσης τόνισε σε δηλώσεις του πως η σεζόν δεν μπορεί να ολοκληρωθεί, ενώ αναφέρθηκε και στις περικοπές μισθών.

Την άποψη ότι δεν υπάρχει λόγος να ξεκινήσει και πάλι η Ευρωλίγκα εξέφρασε ο Μπόστιαν Νάχμπαρ. Ο Γενικός Διευθυντής της Ένωσης Παικτών της διοργάνωσης τόνισε ότι η σεζόν δεν πρέπει να ολοκληρωθεί καθώς έχει τελειώσει κατά 90%, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στις περικοπές των αθλητών.

Αρχικά υποστήριξε: «Η Euroleague και το ΝΒΑ προσπαθούν να βρουν τρόπους να τελειώσει η σεζόν, αλλά πιστεύω πως κατά 90% δεν θα υπάρχουν οι συνθήκες για να γίνει κάτι τέτοιο. Προτεραιότητα είναι η υγεία».

Παράλληλα, ο Νάχμπαρ σχολίασε και το θέμα των περικοπών στους μισθούς, τονίζοντας: «Στόχος μας είναι να διασφαλιστεί στον μεγαλύτερο βαθμό ότι οι παίκτες θα λάβουν το μεγαλύτερο μέρος του συμβολαίου τους. Όλοι θα έχουμε απώλειες από αυτή την πανδημία και οι ομάδες αντιλαμβάνονται πόσο σημαντικό είναι να έχουμε μια κοινώς αποδεκτή συμφωνία, χωρίς να χρειαστεί προσφυγή στο ΒΑΤ. Κάποιες ομάδες προσπαθούν να μην πληρώσουν τους παίκτες τους από τις 12 Μαρτίου και έπειτα. Πρέπει να εξασφαλίσουμε κάποια πράγματα. Κάθε κατάσταση είναι ιδιαίτερη και διαφορετική, νομικά και οικονομικά. Κάποιες ομάδες έχουν πληρώσει ήδη το 70% των συμβολαίων ή και μεγαλύτερο ποσοστό, ενώ άλλες δεν έχουν καταβάλει ούτε το 50%»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ