Καν’ το όπως ο Δημήτρης Ιτούδης. Διάθεση και φαντασία θέλει (vid)

Καν’ το όπως ο Δημήτρης Ιτούδης. Διάθεση και φαντασία θέλει (vid)

Με ένα ιδιαίτερο βίντεο, στο οποίο συμμετέχει ενεργά κι η σύζυγός του, Μαρία, ο Δημήτρης Ιτούδης στέλνει μήνυμα #Μένουμε Σπίτι.

Το σκηνικό στήνεται απλά κι όμορφα. Ο Δημήτρης Ιτούδης ετοιμάζεται να βγει έξω κι η σύζυγός του, Μαρία Εμμανουηλίδου ανησυχεί, καθώς βλέπει τον κόουτς της ΤΣΣΚΑ έτοιμο να… σπάσει την καραντίνα. Με απόλυτη φυσικότητα της λέει ότι έστειλε μήνυμα στον τετραψήφιο κωδικό, με τη Μαρία να του υπενθυμίζει ότι δεν βρίσκεται στην Ελλάδα, αλλά στη Μόσχα. «Πού πας, παιδί μου, θα σε… μπουζουριάσουν» του λέει κι εκείνος την αγνοεί, παίρνει το σκυλί τους και φεύγει.

Λίγο μετά η… ανήσυχη Μαρία ανοίγει την πόρτα και βλέπει τον Δημήτρη να τρέχει στον… διάδρομο της πολυκατοικίας, με το βίντεο να κλείνει με την προτροπή #Μένουμε Σπίτι. Ένα βίντεο, που φτιάχτηκε με κέφι κι έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά από… ιδέες, που προπονητές και παίκτες έχουν ρίξει, προκειμένου να μην σπάσει η καραντίνα, αλλά και να συνεχιστεί η άθληση.

Το βίντεο ανέβηκε στο τουίτερ των προπονητών της Ευρωλίγκας, έχει αρκετή δόση από Ελλάδα, παρότι γυρίστηκε στη Μόσχα και αναδεικνύει τον σημαντικό ρόλο, που διαδραματίζει ο Ιτούδης στα ευρωπαϊκά μπασκετικά δρώμενα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ