Το… σινιάλο του Σλούκα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό

Το… σινιάλο του Σλούκα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό

Οι ατάκες του Κώστα Σλούκα στην τελευταία του συνέντευξη αποδεικνύουν πως το σενάριο του επαναπατρισμού του στριφογυρίζει έντονα στο κεφάλι του. Τα δεδομένα με τη Φενέρ, ο Ομπράντοβιτς, η Μπαρτσελόνα και ο... Γιασικεβίτσιους.

«Υπάρχει μια φιλολογία ότι θα επιστρέψω στον Ολυμπιακό ή θα παίξω στον Παναθηναϊκό. Διαβάζω κι ακούω κι εγώ σενάρια που κυκλοφορούν, αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι έχω εγγυημένο συμβόλαιο για άλλη μια σεζόν με την Φενέρμπατχσε. Λόγω της ιδιάζουσας κατάστασης περνούν φευγαλέα διάφορες σκέψεις από το μυαλό μου, αλλά υπάρχει συμβόλαιο. Εάν βεβαίως φύγει ο κόουτς Ομπράντοβιτς, όπως διαδίδεται έντονα, αλλάζει η συζήτηση».

Αυτές ήταν οι κουβέντες του Κώστα Σλούκα στη συνέντευξη που παραχώρησε στα Νέα. Μια συνέντευξη που δείχνει ξεκάθαρα το σκεπτικό του Έλληνα γκαρντ για το μέλλον του. Ποιο είναι αυτό; Θα παραμείνει στην Τουρκία και τη Φενέρμπαχτσε μονάχα αν ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς είναι στον πάγκο του συλλόγου και την επόμενη σεζόν. Διαφορετικά… βλέπει τον εαυτό του μακριά από εκεί. Και ίσως πίσω στην Ελλάδα.

Οι κουβέντες του για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό δεν ήταν τυχαίες. Δεν είναι μια απλή φιλολογία. Είναι μια πραγματικότητα. Ναι, αν ο Σλούκας βγει ελεύθερος στην αγορά και οι δύο θα τον προσεγγίσουν. Δε θα είναι, άλλωστε, η πρώτη φορά.

Είναι γνωστό πως ο Ολυμπιακός τον έχει στο μυαλό του ως τον άνθρωπο που μπορεί να σηκώσει το βάρος του ηγέτη. Είναι επίσης γνωστό πως ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος προσπάθησε να τον πάρει στον Παναθηναϊκό. Και όχι μονάχα μία φορά.

Με τη φορολογία πλέον να μην είναι στα ίδια επίπεδα με πέρσι και με το συμβόλαιο του Σλούκα να μην κρίνεται… αβάσταχτο για τις ελληνικές ομάδες, ο Έλληνας γκαρντ θα έχει προτάσεις και από την κόκκινη και από την πράσινη πλευρά αν φύγει από τη Φενέρ. Αλλά δε θα είναι οι μόνες. Πολλές ομάδες θα… πέσουν πάνω του για να τον κάνουν δικό τους. Η Μπαρτσελόνα μία απ’ αυτές. Που έχει και μεγάλο πορτοφόλι.

Πόσες είναι οι πιθανότητες να αποχωρήσει ο Σλούκας από τη Φενέρ; Ο ίδιος είπε πως αν φύγει ο Ομπράντοβιτς τότε αλλάζει η κουβέντα για το συμβόλαιό του. Με λόγια απλά: αν φύγει ο Ζοτς, θα τον ακολουθήσει και ο Σλούκας. Ιδιαίτερα με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η τουρκική ομάδα στο οικονομικό.

Τι αναφέρει το ρεπορτάζ έως τώρα για τον Ομπράντοβιτς; Πως μόνο με ένα… θαύμα θα παραμείνει στην Κωνσταντινούπολη. Ήδη έχει αρνηθεί δύο φορές πρόταση ανανέωσης της Φενέρ. Και ήδη ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους εμφανίζεται από ξένα media ως φαβορί για να πάρει τη θέση του. Εδώ μπαίνει και ο αστερίσκος: ο Σάρας έχει τον τρόπο να πείθει τους παίκτες να δουλεύουν για εκείνον. Κι αν πάει στη Φενέρ η πρώτη του κουβέντα θα είναι με τον Σλούκα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ