Ολυμπιακός: Πώς περνούν οι παίκτες στην καραντίνα

Ολυμπιακός: Πώς περνούν οι παίκτες στην καραντίνα

Οι Ερυθρόλευκοι αποκαλύπτουν όσα ζουν αυτές τις μέρες μέσα στο σπίτι τους και όσα κάνουν για να μπορέσουν να γεμίσουν τον χρόνο τους εν μέσω καραντίνας.

Ο κόσμος αναγκαστικά είναι στα σπίτι του. Η καραντίνα προέχει για να μπορεί να μειωθεί η έξαρση του κορωνοϊού και μοιραία η ανθρωπότητα ζει σε τέτοιες συνθήκες. Οπως και οι αθλητές του Ολυμπιακού, οι οποίοι έχουν τον Ανδρέα Γκατζούλη να τους παρέχει ακριβώς τι πρέπει να ακολουθήσουν όσο είναι εσώκλειστοι, αναφορικά με το πρόγραμμα εκγύμνασής τους.

Μέσω του περιοδικού του Ολυμπιακού, οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα αποκάλυψαν πως γεμίζουν τον χρόνο τους αυτές τις μέρες της καραντίνας. Με σειρές, ταινίες, οικογενειακά και… γυμναστική.

Γιώργος Πρίντεζης: «Πήγα στη Σύρο για μεγαλύτερη ασφάλεια»

Πριν καλά καλά αποφασίσει η κυβέρνηση την απαγόρευση της κυκλοφορίας, ο Γιώργος Πρίντεζης πήγε στην αγαπημένη του Σύρο. Ο υπαρχηγός του Ολυμπιακού είπε: «Πήγα στη Σύρο και το έκανα περισσότερο για τη μητέρα μου και την κόρη μου. Θεώρησα πως θα είμαστε πιο ασφαλείς εδώ», είπε. Πως περνά, όμως, τις ώρες του; «Κάνω γυμναστική περίπου 2 ώρες καθημερινά. Προσπαθώ να κάνω νωρίς το πρωί, ώστε την υπόλοιπη μέρα να την αφιερώνω στην οικογένεια μου και την κόρη μου. Αυτό το διάστημα είναι μία ευκαιρία για εμάς τους αθλητές να απολαύσουμε την οικογένεια μας και στιγμές που συνήθως στερούμαστε λόγω των πολλώ ταξιδιών. Γενικά, δεν κάνω κάτι το ιδιαίτερο, ούτε σειρές βλέπω γιατί τις έχω βαρεθεί λίγο. Έχω δει αρκετές στα ταξίδια…. Ασχολούμαι με την οικογένεια μου και το βράδυ βλέπουμε όλοι μαζί καμιά ταινία».

Σάσα Βεζένκοφ: «Κάνω πρόγραμμα Γκατζούλη»

Στο χωριό του στη Βουλγαρία βρίσκεται από την μεριά του ο Σάσα Βεζένκοφ. Ο Βούλγαρος τόνισε: «Μέχρι στιγμής θα μπορούσα να πω πως οι ώρες μου περνούν ευχάριστα. Κάνω δύο φορές την ημέρα γυμναστική, φυσικά το πρόγραμμα Γκατζούλη και από εκεί και πέρα, παίζω ηλεκτρονικά παιχνίδια. Βλέπω τηλεοπτικές σειρές και περνώ ποιοτικά τον χρόνο με την οικογένεια μου. Ανάλογα με την διάθεση της ημέρες επιλέγω κάτι από τα παραπάνω Από σειρές αυτό το διάστημα βλέπω τις ισπανικές «Toy Boy» και «Elite».

Σακίλ ΜακΚίσικ: «Ταινίες, σειρές και βιβλία»

Ο Αμερικανός έφυγε πρόσφατα για τις ΗΠΑ, αφού περνούσε όμορφα στην Ελλάδα με την γυναίκα του, Μπερίλ. Οπως και να έχει, ο ΜακΚίσικ είπε:  «Τώρα που είμαστε συνέχεια μέσα στο σπίτι, μου αρέσει να ακούω μουσική, να βλέπω ταινίες και σειρές και να διαβάζω βιβλία. Αυτό το διάστημα βλέπω τη σειρά «Casa de Papel». H ταινία που είδα και μου άρεσε ήταν το «Murder Mustery», ενώ διαβάζω το «The guy who sold his Ferrari» του Ρόμπιν Σάρμα».

Tέιλορ Ρότσεστι: «Προσπαθώ να διασκεδασω την κόρη μου»

Τι να κάνει και αυτός στην αρκετά πληγείσα Γαλλία; Ευτυχώς που ο Τέιλορ Ρότσεστι έχει και την μικρή του κορούλα που του… τρώει αρκετό χρόνο εν μέσω καραντίνας: «Εκτός από γυμναστική, αυτό που πραγματικά κάνω καθημερινά είναι να εφευρίσκω τρόπους να διασκεδάζω την κόρη μου και πιστέψτε με είναι πραγματικά ότι πιο δύσκολο έχω κληθεί να κάνω! Από εκεί και πέρα, βλέπω ταινίες και επικοινωνώ συνεχώς με φίλους και συγγενείς για να σιγουρευτώ πως είναι όλα καλά».

Αντώνης Κόνιαρης: «Στα Χανιά με σειρές»

Οικογενειακά περνά τις μέρες του και ο Αντώνης Κόνιαρης, ο οποίος βρίσκεται στα Χανιά με τους γονείς του… Το πρόγραμμα του δεν κρύβει κάποια έκπληξη: «Γυμνάζομαι σε καθημερινή βάση και από εκεί και πέρα παίζω πολλά παιχνίδια, κυρίως «Fortnite». Eεπίσης, βλέπω σειρές. Σας προτείνω το «Rick Morty» και «Toy Boy».

Bασίλης Χαραλαμπόπουλος: «Απάτσι: Η ζωή του Κάρλος Τέβες»

Για τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο είναι μία πραγματικά ιδιαίτερη περίπτωση, όχι μόνο λόγω του «εγκλεισμού», αλλά και γιατί βρίσκεται σε στάδιο αποθεραπείας. «Κάνω κάποιες ασκήσεις για το πόδι μου και παίζω διαδικτυακά παιχνίδια με τους φίλους μου, κυρίως «Call of Duty». Eπίσης, βλέπω σειρές… Πολλές σειρές… Προτείνω το «Απάτσι: Η ζωή του Κάρλος Τέβες» και το «People vs OJ Simpson».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ