Ντατόμε: «Ευχαριστώ Gazzetta dello Sport για τους 3,5 μισθούς»

Ντατόμε: «Ευχαριστώ Gazzetta dello Sport για τους 3,5 μισθούς»

Ο φόργουορντ της Φενέρμπαχτσε αναφέρθηκε στα οικονομικά προβλήματα της ομάδας του και στο γεγονός ότι από την στιγμή που η ιταλικη εφημερίδα έγραψε για τα χρωστούμενα, οι Τούρκοι τον πλήρωσαν.

Η Φενέρμπαχτσε έχει οικονομικά προβλήματα. Αυτό είναι γνωστό, με τους Τούρκους να έχουν βάλει… μέσα αρκετούς μήνες τους παίκτες τους.

Γεγονός που αποκάλυψε ο Τζίτζι Ντατόμε μιλώντας στην «Gazzetta dello Sport», την οποία βέβαια και ευχαρίστησε γιατί από την στιγμή που ασχολήθηκε με τα οικονομικά θέματα των Τούρκων έλαβε 3,5 μισθούς.

Ο Ιταλός φόργουορντ ανέφερε πως, «Οι φήμες υπάρχουν εδώ και αρκετά χρόνια. Είμαι εδώ από το 2015, ξέρω την δυναμική του κλαμπ. Η Φενέρ είναι μεγάλη ομάδα και θα καλύψει την «τρύπα». Ο πρόεδρος είναι ένας από τους πιο πλούσιους ανθρώπους στην Τουρκία, έχουμε μιλήσει. Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω την εφημερίδα σας γιατί όταν είχαμε μιλήσει πριν λίγο καιρό για τα οικονομικά προβλήματα, έλαβα τσεκ με 3,5 μισθούς μαζί.

Δεν μου λείπει το μπάσκετ. Ανησυχώ για την κατάσταση και προσπαθώ να μαθαίνω κυρίως όσα συμβαίνουν στην Ιταλία. Δεν παίζουμε, δεν κάνουμε προπονήσεις. Δεν είσαι με τους φίλους σου. Είναι μία κατάσταση που θυμίζει το καλοκαίρι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ