Άντιτς: «Ο Σπανούλης ο κορυφαίος στην Ευρώπη, μου λείπει η Ολυμπιακάρα και η Θύρα 7» (vid)

Άντιτς: «Ο Σπανούλης ο κορυφαίος στην Ευρώπη, μου λείπει η Ολυμπιακάρα και η Θύρα 7» (vid)

Απολαυστικός ο Σκοπιανός φόργουορντ/σέντερ αποθέωσε τον αρχηγό του Ολυμπιακού, μιλώντας μάλιστα σε άπταιστα ελληνικά!

Ο Πέρο Άντιτς λατρεύει την Ελλάδα και έχει μία σχέση αγάπης με τον Ολυμπιακό. Δεν το έχει ουδέποτε αποποιηθεί αυτό και πάντα θα έχει στην καρδιά του τους Ερυθρόλευκους. Αλλά και τον Βασίλη Σπανούλη!

Ο Σκοπιανός πάουερ φόργουορντ σέντερ, ο οποίος πήρε ένα πρωτάθλημα και δύο back to back Ευρωλίγκες με τους Πειραιώτες, πραγματοποίησε μία live συνομιλία στο ίνσταγκραμ με τον τραγουδιστή, Χρήστο Χολίδη, και μίλησε για το τι του λείπει από την Ελλάδα. Τι είπε; Ο Βασίλης Σπανούλης, με τον Άντιντς να μιλάει σε άπταιστα ελληνικά τονίζοντας ότι ο ηγέτης του Ολυμπιακού είναι αδερφός του.

Συγκεκριμένα είπε: «

Μου λείπει η Αθήνα… Μου λείπει ο Πειραιάς… Μου λείπει η Ολυμπιακάρα! Μου λείπει η Θύρα 7 και μου λείπει ο Σπανούλης με το μαλλί. Συνεχίζει από το 2001. Εγώ πήγα στην ΑΕΚ και αυτός στο Μαρούσι. Και αυτός ακόμα δεν έχει χάσει σουτ. Και είναι ο καλύτερος παίκτης στην Ευρώπη. Κανένας άλλος. Οτι και να λέμε ο Σπανουλης είναι ψηλά. Για μένα είναι αδερφός μου. Δεν είναι μπασκετμπολίστας και θρύλος μόνο, για μένα είναι αδερφός».

Δείτε το απολαυστικό στιγμιότυπο με τον Πέρο Άντιτς να μιλάει για τον αρχηγό του Ολυμπιακού σε άπταιστα ελληνικά

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ