Σαντ Ρος: «Στη EuroLeague αισθάνθηκα σαν παιδί τα Χριστούγεννα»

Σαντ Ρος: «Στη EuroLeague αισθάνθηκα σαν παιδί τα Χριστούγεννα»

Ο Χάουαρντ Σαντ Ρος σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στη μεταγραφή του στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας από την ΑΕΚ και στη συμμετοχή του στη Euroleague.

Ο Χάουαρντ Σαντ Ρος μίλησε στην ιστοσελίδα sports.ru τη μεταγραφή του στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας και το ντεμπούτο του στη EuroLeague.

Ο Κουβανός μπήκε στο παρκέ για πρώτη φορά με τη φανέλα της ΤΣΣΚΑ στο ματς με τη Ρεάλ και ήταν μάλιστα εξαιρετικός στη νίκη της ομάδας του τότε με 60-55.

«Ήταν ευλογία ότι αγωνίστηκα στην EuroLeague. Αυτός ήταν ο στόχος μου. Το πρώτο παιχνίδι μου με την φανέλα της ΤΣΣΚΑ ήταν κόντρα στην Ρεάλ. Θα μπορούσε να γίνει καλύτερο; Την ίδια στιγμή κατάφερα να συμβάλλω λίγο στη νίκη. Ήταν σαν να εξερράγη στο μυαλό μου» τόνισε και συνέχισε;

«Όταν ο κόουτς (σ.σ Δημήτρης Ιτούδης) με πέρασε στο παρκέ δεν υπήρχε καμία σκέψη στο μυαλόμου. Μόνο μία θάλασσα συναισθημάτων. Μαζί μου στο γήπεδο ήταν σταρ του ευρωπαϊκού μπάσκετ, είχα προπονητή τον Δημήτρη Ιτούδη, έναν θρύλο της προπονητικής. Αγωνιζόμουν στο υψηλότερο ευρωπαϊκό επίπεδο, ήμουν μέρος του, ήταν τρομερό. Αισθάνθηκα σαν παιδί τα Χριστούγεννα, αν όχι καλύτερα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ