«Βλέπει» τον Αλμπέρτο Αμπάλδε η Αρμάνι Μιλάνο

«Βλέπει» τον Αλμπέρτο Αμπάλδε η Αρμάνι Μιλάνο

Ενδιαφέρουσα περίπτωση ο Αμπάλδε της Βαλένθια, για τους Ιταλούς της Αρμάνι, που θέλουν να φτιάξουν καλύτερη ομάδα του χρόνου.

Μια… πληροφορία, δύο ειδήσεις. Η Αρμάνι Μιλάνο περνά από… ακτινογραφία τον Αλμπέρτο Αμπάλδε, ο οποίος άφησε πολύ καλές εντυπώσει στη φετινή Ευρωλίγκα, αγωνιζόμενος με τη Βαλένθια. Ο διεθνής Ισπανός φόργουορντ, ο οποίος στηρίζεται πολύ στην αθλητικότητά του, αλλά και την ισορροπημένη παρουσία στις δύο πλευρές του παρκέ, δεν είναι… λαμπερή μεταγραφή, αλλά κίνηση ουσίας.

Η μία όψη του νομίσματος (ή αν προτιμάτε η μία είδηση, για να ενώσουμε τις τελείες και να μην αφήσουμε πράγματα στον αέρα) είναι πως ο Αμπάλδε βρίσκεται στο στόχαστρο της Αρμάνι. Η άλλη αφορά στο ότι οι Ιταλοί, εν μέσω πανδημίας, βρισκόμενοι στο μάτι του κυκλώνα, κινούνται μεταγραφικά. Κι αυτό είναι που αποτελεί τη… δεύτερη είδηση.

Ο Τζόρτζιο Αρμάνι έχει αποφασίσει ότι όχι μόνο δεν θα ρίξει το μπάτζετ, αλλά σκέφτεται να το αυξήσει! Πάει κόντρα στο ρεύμα, κόντρα στον καιρό, φιλοδοξώντας να δει το Μιλάνο στο φάιναλ φορ, κάτι που θα είναι σημαντικό όχι μόνο για μπασκετικούς λόγους. Προδήλως δεν θα τα καταφέρει μόνο αποκτώντας τον Αμπάλδε, είναι όμως ενδεικτικό των προθέσεών του.

Συνυπολογίστε ότι ο Έτορε Μεσίνα έχει τον ίδιο ατζέντη με τον Ισπανό παίκτη, γεγονός που μπορεί να διαδραματίσει τον ρόλο του, όπως για παράδειγμα συμβαίνει και στην περίπτωση του Γιώργου Μπαρτζώκα και του Χασάν Μάρτιν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ