Μάνατζερ Χαπ: «Αρμάνι Μιλάνο και Βίρτους Μπολόνια έχουν εκφράσει ενδιαφέρον»

Μάνατζερ Χαπ: «Αρμάνι Μιλάνο και Βίρτους Μπολόνια έχουν εκφράσει ενδιαφέρον»

Ο ατζέντης του Ίθαν Χαπ, που έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό και για τη νέα σεζόν, αποκάλυψε πως ομάδες όπως η Αρμάνι και η Βίρτους ενδιαφέρονται για να τον κάνουν δικό τους.

Ο Ίθαν Χαπ έφυγε με τη μορφή δανεισμού στα μέσα της σεζόν από τον Ολυμπιακό με προορισμό την Κρεμόνα και την Ιταλία. Λίγους μήνες αργότερα ο Αμερικανός σέντερ έχει εξελιχθεί σε έναν από τους κορυφαίους παίκτες του πρωταθλήματος, ενώ αναμφίβολα είναι ο παίκτης-κλειδί της ιταλικής ομάδας.

Στον Ολυμπιακό μπορεί να μην έπεισε, αλλά έχει αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις στη γειτονική χώρα με τις μεγάλες ομάδες να θέλουν να τον αποκτήσουν. Συγκεκριμένα, όπως δήλωσε ο ατζέντης του Χαπ, Μάριο Σκότι στην La Provincia οι Βίρτους Μπολόνια και Αρμάνι Μιλάνο έχουν εκδηλώσει ανοιχτά το ενδιαφέρον τους για τον παίκτη.

Βέβαια, ο Χαπ έχει ακόμα έναν χρόνο συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό και όλα εξαρτώνται από τους ερυθρόλευκους σε περίπτωση που οι δυο ομάδες καταθέσουν επίσημη πρόταση. Στο ιταλικό πρωτάθλημα ο Χαπ είχε εντυπωσιακούς αριθμούς, αφού σκόραρε κατά μέσο όρο 18 πόντους, μάζευε 8,9 ριμπάουντ και μοίραζε 2,5 ασίστ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο ατζέντης του Χαπ:

«Είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες του πρωταθλήματος. Έχει ήδη προτάσεις από την Ευρώπη. Για την Ιταλία, ισως υπάρξουν εξαιρετικά νέα, καθώς μπορεί να πάρει διαβατήριο λόγω του γεγονότος πως οι παππούδες του είναι από τη Σικελία. Θα είναι κάτι σπουδαίο για την Εθνική ομάδα. Αν συμβεί αυτό, θα αλλάξει και το status του στο μεταγραφικό… παζάρι. Βίρτους Μπολόνια και Αρμάνι Μιλάνο είναι στην πρώτη γραμμή».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ