Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Απο τη Ρωσία με αγάπη...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Πέσιτς: «Θέλουμε να ολοκληρωθεί η σεζόν»

Ο Σβέτισλαβ Πέσιτς μίλησε για τη πιθανότητα να διακοπεί οριστικά η σεζόν και ξεκαθάρισε ότι η Μπαρτσελόνα δεν επιθυμεί κάτι τέτοιο. Τι είπε για την FIBA και τη Euroleague...

Πέσιτς: «Θέλουμε να ολοκληρωθεί η σεζόν» | to10.gr

Ο Σβέτισλαβ Πέσιτς δήλωσε ότι στη Μπαρτσελόνα επιθυμούν να ολοκληρωθεί η σεζόν στο γήπεδο αλλά δεν είναι στο χέρι της, ενώ ζήτησε από FIBA και EuroLeague να προσέξουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Ανάλογα με το τι θα πει η ισπανική κυβέρνηση, θα πάρουμε τις αποφάσεις μας σχετικά με το πότε θα επιστρέψουμε στις προπονήσεις» δήλωσε αρχικά ο Πέσιτς, για να προσθέσει: «Έχουμε τρία γήπεδα, το Παλαού και άλλα δύο στην πόλη. Θα δούμε. Εξετάζουμε τις επιλογές μας. Στόχος μας είναι να τελειώσουμε την σεζόν, αλλά δεν εξαρτάται από εμάς».

Στην συνέχεια ο έμπειρος τεχνικός απάντησε κατά πόσο είναι ρεαλιστικό να στριμωχτούν τόσοι πολλοί αγώνες που απέμεναν σε πρωτάθλημα και ευρωπαϊκές διοργανώσεις από τον Μάιο μέχρι τον Ιούλιο, ρίχνοντας το μπαλάκι στην EuroLeague, αλλά και την FIBA: «Η FIBA, η EuroLeague και τα εθνικά πρωταθλήματα πρέπει να είναι πραγματιστές και να είναι δημιουργικές ώστε να ξέρουν όχι μόνο πώς θα τελειώσει η φετινή σεζόν, αλλά και πως θα ξεκινήσει η επόμενη. Δεν γίνεται να ξεχάσουμε ότι δεν είμαστε το ΝΒΑ, όπου έχουν μόνο το πρωτάθλημα. Στην Ευρώπη έχουμε τουλάχιστον δύο λίγκες (EuroLeague και εθνικά πρωταθλήματα)».