Σακέτι: «Αν πάρει διαβατήριο ο Χαπ, μπορεί να παίξει στην εθνική Ιταλίας»

Σακέτι: «Αν πάρει διαβατήριο ο Χαπ, μπορεί να παίξει στην εθνική Ιταλίας»

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Ιταλίας και προπονητής της Κρεμόνα, μίλησε για τον Αμερικανό παίκτη του Ολυμπιακού και το ενδεχόμενο να πάρει ιταλικό διαβατήριο.

Ο Ιθαν Χαπ πραγματοποίησε μία εξαιρετική σεζόν στην Ιταλία με την φανέλα της Κρεμόνα και όπως τόνισε ο μάνατζέρ του κοιτάει την περίπτωση να πάρει και διαβατήριο. Ο προπονητής του στην Κρεμόνα και ομοσπονδιακός τεχνικός της Κρεμόνα, Ρομέο Σακέτι, μίλησε για την πιθανότητα αυτή και τόνισε ότι θα είχε ενδιαφέρον να αγωνιστεί στην Εθνική ομάδα.

Ο Σακέτι μιλώντας σε Μέσο της Κρεμόνα ανέφερε, «Θα ήταν ένα ενδιαφέρον σενάριο. Προς το παρόν όμως μιλάμε μόνο ένα υποθετικό σενάριο, από την στιγμή που ο παίκτης δεν έχει λάβει ακόμη το διαβατήριό του. Αυτές τις ημέρες έχω μιλήσει με τον πατέρα του Πάολο Μπανκέρο, ενός ακόμη ενδιαφέροντος ταλέντου για την ομάδα. Εκείνος έχει τη δυνατότητα να πάρει το διαβατήριο από πρώτης γενιάς συγγενή, ενώ ο Ίθαν Χαπ από δεύτερης. Αυτήν την στιγμή, οι κανόνες επιτρέπουν μόνο μία τέτοια περίπτωση παίκτη. Θα δούμε τι θα γίνει. Ξέρω ποιος είναι ο Ίθαν Χαπ και τι μπορεί να δώσει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ