Ποια είναι η κορυφαία πεντάδα του Ολυμπιακού όλων των εποχών; (poll)

Ποια είναι η κορυφαία πεντάδα του Ολυμπιακού όλων των εποχών; (poll)

Το «10» σας θέτει το ερώτημα: «Εάν είχατε να παίξετε ένα παιχνίδι, και έπρεπε να διαλέξετε πέντε παίκτες της ιστορίας του Ολυμπιακού, ποιοι θα ήταν αυτοί;» και σας ζητάει να απαντήσετε μέσα στο poll που δημιούργησε.

Ζούμε σε εποχές καραντίνας. Αγώνες δεν έχουμε, οι διοργανώσεις έχουν σταματήσει λόγω του κορωνοϊού και μοιραία για να καλύψουμε την ανάγκη για αθλητισμό, βλέπουμε παλιά βίντεο από παιχνίδια είτε της φετινής χρονιάς είτε ρετρό.

Τι καλύτερο από το να θυμόμαστε τους παίκτες που έγραψαν ιστορία με την αγαπημένη μας ομάδα ή να βλέπουμε ματς που έχουν μία ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας; Καλύπτουμε με αυτόν τον τρόπο τον ελεύθερό μας χρόνο και έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε παίκτες που ούτε που τους θυμόμασταν ή δεν τους προλάβαμε.

Οσο λοιπόν ζούμε σε αυτήν την καθημερινότητα, μπορούμε από την μεριά μας να σας βάλουμε σε… διλήμματα (αφού θα ακολουθήσουν και άλλα παρόμοια poll). Θα σας αναγκάσουμε να σκεφτείτε λίγο παραπάνω λοιπόν.

Ας ξεκινήσουμε. Εάν είχατε να παίξετε ένα παιχνίδι, και έπρεπε να διαλέξετε πέντε παίκτες της ιστορίας του Ολυμπιακού, ποιοι θα ήταν αυτοί; Ας κάνουμε μία αναδρομή στο παρελθόν ή ακόμα ας διαλέξουμε και τους τωρινούς πρωταγωνιστές των Ερυθρόλευκων.

Για να μην μπερδευτούμε λοιπόν και μπλέξουμε με την θέση του κάθε παίκτη, θα το κάνουμε όσο πιο απλό γίνεται.

Θα χωρίσουμε τις θέσεις σε Point Guard, Shooting Guard, Small Forward, Power Forward και Center.

Σας ζητάμε λοιπόν να αποφασίσετε.

Ποιοι θα ήταν οι παίκτες του Ολυμπιακού που θα επιλέγατε στην κορυφαία πεντάδα όλων των εποχών;  

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ